Nemrég ismerkedtél meg egy helyes férfivel és máris az első közös utazásotokat tervezitek? Az első közös utazás vagy nyaralás nagyon fontos mérföldkő egy párkapcsolat életében. Mielőtt még komoly tervezgetésbe kezdenél, bizonyosodj meg róla, hogy nem lenne-e túl korai még a közös utazás. Még egy hosszabb hétvége is próbára teheti a kapcsolatotokat, amikor rájöhettek arra, hogy valóban összeilletek-e a párotokkal és meg tudjátok-e oldani a felmerülő konfliktusokat. Cikkünkben felsoroljuk azt a 3 legfontosabb tényezőt, melyet figyelembe kell venned akkor, ha hosszabb utazást tervezel az újonnan megismert szerelmeddel. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De legfőképpen:: mielőtt elindulnál, nézd meg, hogy a partnered bankszámlája bírja-e a te általad elképzelt utazás költségeit.
Na, kb. ez is olyan fontos tétel, mint a többi három.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.