Az olim­pi­kon az íté­let­hir­de­tés után tel­je­sen össze­om­lott.

A bíróság egy hete ítélte Növényi Norbertet három év négy hónap börtönre adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. Az ítélet és az elmúlt évek nehézségei miatt a sportoló teljesen összeomlott. Megvonták olimpiai járadékát, el kellett adnia a házát, a családját is nehezére esik eltartani.

Mindenemet elvesztettem, tönkretett ez az egész, ráment nyolc évem! Nem szégyellem bevallani, pszichológus segítségét kellett igénybe vennem ahhoz, hogy feldolgozzam ezt a helyzetet. Megszégyenítő, megalázó helyzetbe kerültem. Ha nincsenek a barátaim, akkor most nem lenne hol laknom! 

– mondta a Ripostnak Növényi.

Dráma – az összeomlott Növényi Norbertet pszichológus segíti

Fotó: Facebook

A lapnak hozzátette: 

Úgy büntettek meg, hogy semmilyen bizonyíték nincs ellenem. Ezt nem lehet ép ésszel kibírni! Nincs más hátra, az ügyvédemmel most fellebbezünk a felmentésemért.

Az elmúlt két évben öt különböző helyen éltek párjával, volt, amikor a villanyt kapcsolták ki, máskor arra is alig volt pénzük, hogy a tizennyolc éves gyermeküket ellássák.

A másodfokú eljárás keretében a birkózó elszántan küzd majd azért, hogy bebizonyítsa, az ellene felhozott vádak hamisak.

Felháborító ez a helyzet! Én nem csináltam semmit, és elítélnek három év négy hónapra? Mire? Manipulált, hiányos hangfelvételekre? Fel sem használhatták volna! Nincs egy tetten érés, egy fotó, semmi!

- mondta Növényi.

Forrás: Ripost, Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Vessenek meg érte, de jobban hiszek a bíróságnak, mint Növényinek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@cikicakk55: Szerintem egy bírósági ítélet elég komoly dolog és nem teszi semmissé Növényi ellenkezése. Ne itt bizonyítsa az ártatlanságát, hanem a tárgyaláson!
tudode
Ne bízza el senki magát!
.
Visszatérnek a tavaszi álmok, .
.
--------Bárkit feljelenthetnek (a védett személyeken kívül)
Nagyjából 14 600 találat (0,27 másodperc)

--------Lehallgathatnak, bekamerázhatnak bárkit, aki „szóba jöhet” bűncselekmény elkövetőjeként
https://24.hu/belfold/2018/05/29/lehallgathat...
szaboria1
Kérdés milyen szerződést írt alá amikor a cég reklámarca lett? Amennyiben a cég a bevétele után is fizetettek neki és ez által bevették a cégbe akkor bizony ráfázott.
Shikari
@szaboria1: Itt picit ellenkeznék. Ha Növényi nem tudott a suskusról, akkor hiába részesült a bevételből, ő jóhiszemű volt. Itt inkább azért meszelték el, mert bizonyítottnak találták, hogy tudott a svindliről!
Macskaszem
Már az is szép, hogy 8 évig el tudta húzni, most fellebez, megint húzódik valameddig, aztán egyszercsak elévül. Lagzi Lajcsi is erre hajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.