Megölte magát az a férfi, aki annak idején szerelmes volt Baukó Évába. H. Tibor hosszú ideig gondoskodott az egykori villalakóról, szállást biztosított neki, és nem egyszer anyagilag is támogatta.

Szájba lőtte magát Baukó Éva volt eltartója

H. Tibort még hat évvel ezelőtt mu­tatta be lapunk. Ő volt az az ötgyerekes apuka, akihez beköltözött az akkoriban szűkösen élő Baukó Éva. Viharos kapcsolatuk miatt sokszor járt náluk a rendőrség, de a férfi mindvégig szerelmes volt a lakótársába. Pénzzel segítette, és kitartott mellette, még a legnagyobb botrányok után is.

A saját fia miatt lett ön­gyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszon­élvezeti joga. Már egy éve pereskedtek, a rendőrök kiértek a laká­sára az anyósával, amikor éppen kinyitotta a gázcsapot. Az egész ház felrobbant volna, ezért rátörték az ajtót, mire ő szájba lőtte magát. Nagyon sajnálom szegényt

– számolt be a történtekről a Borsnak Baukó.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube, tv2

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Nem minden napi történet, sok kérdéssel. Baukó beköltözik egy 5 gyermekes családapához, aki őt anyagilag is támogatja. Hogy mit láttak egymásban, már ez kérdéses. Az idős apának az 5 gyerek mellett nem volt tulajdonjoga a házhoz. Nonszensz. Patthelyzet, kibogozhatatlan eseményekkel. Nem tartom patyolat lelkünek Baukót sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt ! Főleg a reménytelen szerelem ! Így járhatnak azok az idősebb pasik is, akik fiatal puncival kötik össze az életüket ! Az öreglányok talán hamarább túlteszik magukat azon, ha a fiatal kakasuk lelép !
Yoda69
@maci0427: Itt most kivetelesen a fia miatt lett ongyilkos az apa. A fiu miatt akit felnevelt, tanittatott, ruhazott es etelt adott a szajaba. Majd vegul a fiu kiperelte ot a lakasabol. Gondolom nem akart hajlektalankent elni tovabb az aluljaroban. Szegyen a fiura nezve.
Bauko is megeri a penzet, de ez esetben artatlan.
wagabund
..."A saját fia miatt lett ön­gyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszon­élvezeti joga."...

..."Ő volt az az ötgyerekes apuka, akihez beköltözött az akkoriban szűkösen élő Baukó Éva."...
..."Viharos kapcsolatuk miatt sokszor járt náluk a rendőrség,"...hmm...Baukó kavarta a vihart? vajon mivel?

érdekes családi kapcsolatokra derül fény..mit tehetett az öreg, ha a fia ezt tette vele? és hogy nem volt haszonélvezeti joga?

Ezek után már nem lep meg, hogy Havas is benézte Baukót...(meg még ki mindenki?)
ila51
Annak idején ez a bűbájos elbájolta , ketten kellettek hozzá ... még jó ha nem rakták gyámság alá a tatát ...vegyük hozzá az amortizációt is mindkettő részéről ...hát itt a vége , legalább is egyikőjüknek
Veleda
Nem minden napi történet, sok kérdéssel. Baukó beköltözik egy 5 gyermekes családapához, aki őt anyagilag is támogatja. Hogy mit láttak egymásban, már ez kérdéses. Az idős apának az 5 gyerek mellett nem volt tulajdonjoga a házhoz. Nonszensz. Patthelyzet, kibogozhatatlan eseményekkel. Nem tartom patyolat lelkünek Baukót sem.
volvós
Jajjjj, én hirtelen úgy olvastam, hogy " Szájba lőtte Baukó Évát a volt " eltartója " ( stricije ) "
Először nem értettem, hogy mi ebben a hír...:-))
Eladott Ország
És Évike mit tartott az eltartásért/kompenzálásért szájba?
Veleda
@durbincs: 23.31. Ahogy mondod: már indulásakor is csak egy horror volt.
ittott
mocskos kurva. senkire sincs tekintettel. erkölcsi nulla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.