Azt írja, őt nem menedzserek építették fel, mint a többi celebet, hanem saját jogán lett ismert.

Több ismert személyre is utal dühös Facebook-bejegyzésében Baukó Éva. A valóságshow-celebet az dühítette fel, hogy "szégyenfolt" jelzővel illetik, miközben "valaki" szétlopja a Fradit, és utána lesz ismert, vagy arról nem is beszélve, aki "felcsináltatva" kerül a képernyőre.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bocsika, de egy kurvából sem lesz szüz apáca...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Bocsika, de egy kurvából sem lesz szüz apáca...
Clavigo
Heti bunkó éva... Nem lehetne hanyagolni ?
papa.49
Nem mindegy ,,kicsinálta meg,, ezt a spinét már jó páran, valaki mesélte találkozott bent a János vitézzel aki a lovát keresi ))))))))))))))))))))))
mariaberta
Ugyan olyan "megcsinált celeb", mint a többi, a különbség az, hogy ő a"Valóvilágnevű" ocsmányságban nyíltan -na ezt most hogy is írjam?- kefélt, dugott, közösült, a b-vel kezdődő tevékenységet nem írom le, egyszóval, jobb, ha meg sem szólal. Na hogy is nevezik az ilyen nőneműeket? Kihagyom!
Eriksson
A "nép gyermekéből" ismét kitört a kultúra. Én inkább kihagyom.
csipetke
Baukónak be kéne látnia,hogy diszperzites-vödörnyi szilikonnal töltött csöcsökkel,viszont tehetség nélkül sehol nem fog műsort vezetni.Egyébként a tv-k friss húst keresnek,nem ilyen leharcolt,lelakott,magát számtalanszor lejáratott kiöregedő ribit.Annyi OKJ-s tanfolyam van,mé' nem tanul valamit?Nem mellesleg ugyanolyan celeb,mint a többi ingyenélő.A celeb meghatározása:-aki a saját erejéből nem lett senki...
csipetke
Ja,és akit Baukótól többen "megcsináltak",az festi magát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.