Sokan nem is gondolnák, de akár egy könnyed vacsorának tűnő salátát is el lehet úgy készíteni, hogy gátat szabjon a fogyásnak. A hosszútávon fenntartható fogyás alapja az életmódváltás. Fontos elsajátítani, hogy milyen alapanyagokból és, hogyan készüljenek el ételeink úgy, hogy ne vonjuk meg magunktól az egészségmegőrzés szempontjából fontos tápanyagokat, mégis sikerrel járjunk a plusz kilók […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
az olajos öntetektől... a tál saláta csak 20 Kcal, a rá való öntet-(hogy ehetőbb legyen)-300 kcal..
...erre kellene figyelni, nem a salátára...