A jövő szexrobotjai elég intelligensek lesznek ahhoz, hogy nemet mondjanak az aktusra, ha nem megfelelően érnek hozzájuk.

Szexrobot, ami nemet mond, ha épp nincs kedve hancúrozni

A szexrobotnak született Samantha képes nemet mondani a partnerének, ha épp nem akar közösülni vele – írja a Daily Star. A robotokba olyan szenzorokat építettek be a mesterséges bőrük alá, hogy érzékelje, ha a tulajdonos hozzájuk ér, valamint egy olyan forradalmi elektromos agyat is kaptak, aminek segítségével hamar kiderül, hogy ki az úr a házban.

Samantha ugyan képes sóhajtani, erotikus mondatokkal feltüzelni partnerét, de csak akkor, ha ő is akarja.

A micro-számítógép, amit beleépítettek a koponyájába, továbbá emlékszik a korábbi interakciókra is, nem beszélve arról, hogy többféle viselkedési módot lehet nála kiválasztani. Ilyen például a "család-barát", a "romantikus" és a "szex", de ott van még az "ultra-pajzán" és az "extra-pajzán" szint is.

A szenzorok azt is érzékelik, ha nem megfelelően nyúlunk hozzá, ekkor pedig elutasítóvá válhat.

Samantha még ugyan prototípusként létezik csak, de hamarosan megkezdőzhet a tömeggyártása is, ahol felrakják rá a 3600 fontos árcédulát.

(Blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez lesz a szep vilag ha mar egy robot is kikosaraz.
verőce21
Ezt annyira élethűre megcsinálják, hogy már nem is érdemes megvenni. :)
Ennyi "befektetéssel" egy nő már főz, mos, takarít is. :)
Yoda69
Ez lesz a szep vilag ha mar egy robot is kikosaraz.
wagabund
a szexrobot húzódozik? nehogymááá...majd megkérdezem Howard Wolowitz-ot az "agymenők"-ből, mitől lesz "kezesbárány" a robotcicus...
mint láthattuk van megoldás...akár hat csöcse is lehet.
csipetke
A pasiknak tökjó befektetés egy ilyen kütyü.Ha nem akar dugni,nyilván elemcsere után használható.Egy bizonyos kor után ugyanazzal az elemmel vérnyomás is mérhető..._)
Peller Anikó
@Yoda69: O óó, lehet nem is lehet kikapcsolni és ha kedve van felébreszt és odabújik hozzád. Esetleg ha nem akarod akkor megsértődik vagy csak megráz: ébresztő álomszuszék, megjött a kedvem gyerünk dugni.
Yoda69
@Peller Anikó: A vegen meg rosszabb lesz mint egy feleseg :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.