A nagyváradi szépség már aláírta a szükséges papírokat, várhatóan néhány hónapon belül hivatalosan is felveheti a magyar állampolgárságot a román mellé. Fenesi Krisztinának muszáj volt megkérnie hivatalosan az állampolgárságot, ugyanis anélkül nem indulhatna a Miss Nation Global döntőjében, Balin.

Magyar állampolgár lett a Nemzet Szépe, most már indulhat a világversenyen

Nemrég Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének. A 21 éves nagyváradi egyetemista Erdélyből származik, román állampolgár. Hamarosan azonban felveszi a magyar állampolgárságot is, már aláírta az ehhez szükséges papírokat a hatóságoknál.

"A dokumentumok most lettek készen Nagyváradon, amikor legközelebb Budapestre utazom, beadom őket a megfelelő helyre. Várhatóan 2-3 hónapon belül hivatalosan is magyar állampolgár leszek. Ezt most azért sürgetem ennyire, mert enélkül nem indulhatnék a Miss Nation Global döntőjén a szabályzat szerint, de egyébként is gondolkodtam már rajta, hogy felveszem, hiszen magyar az anyanyelvem, magyarnak vallom magam"

– mondta Fenesi Krisztina, aki jövőre Indonéziában, Balin indulhat majd a Miss Nation nemzetközi döntőjén Magyarország színeiben.

"Már nagyon várom a döntőt, de addig is rengeteg elfoglaltságom van. A döntő óta folyamatosan Budapest és Nagyvárad között ingázom, fotózásokra, interjúkra, próbákra járok. A szépségkirálynői teendők mellett a vizsgáimra is koncentrálnom kell, pár napig még az iskola a legfontosabb" – tette hozzá a Nemzet Szépe idei királynője, aki pszichológusnak készül.

A verseny egyébként még nem ért véget teljesen. Interneten keresztül keresik az idei közönségdíjast, aki Fenesi Krisztinával együtt utazhat majd Balira, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Még egy import celeb! Azt meg egyenesen nem hiszem, hogy itthon nincs szép lány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@papa.49: Pesten kívül is találok egy órán belül.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 18:45
Te már csak tudod milyen a takony,újmagyar.Elég ha tükörbe nézel,Shikari szekus elvtárs.
Üdv:tudod én Demke
Kookas
@Shikari: te nagyon geci az erdélyi az román!!!
karma1
@moareka: 21.22-re: Van itt tobb is, Dragam, Te voltal itt regen, sajnos. Hianyoltalak. ...:o)) Ezeket sz@rd le magasrol, csak libsizni tudnak es eltetni a vezirt. SOHA nem a cikkre reagalnak, hanem cak szemelyeskednek.

Azonkivul a firkasznak vissza kene mennie az altalanos 3. osztalyaba, amikor a magyar nyelv elkezd nyiladozni, es a tanito neni megprobalja a buksikba beleplantalni a jelen, a mult es a jovo ido kozotti kulonbseget.
Ennel a debilnel sikertelen volt a tanero osszes erofeszitese: mult idoben irni arrol, hogy
ket-harom honap mulva majd TALAN magyar allampolgar lesz - hat tobb mint hiba.
Dehat mit varjunk a firkaszoktol, amikor csikari-fele debilekkel is boven el vannak latva a kozossegi oldalak?
nevemnick
@Shikari: koszos bodzagyűjtő korcs: ül fekszik és nem ugat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.