Szigorítják az alkoholfogyasztást a vb alatt. 

Az angol válogatott Volgográdban mutatkozott be a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon Tunézia ellen. A csapatot természetesen ezrek kísérték el erre a tornára is, ám még sokan emlékeznek a 2016-os Európa-bajnokságra, amikor is az orosz és az angol szurkolók óriásit verekedtek Marseille-ben.

Az oroszok aggódnak a részeg angolok miatt

Ezt szerették volna most elkerülni az orosz városban, így az üzletek óvatosságból lezárták az alkoholos italokat kínáló polcaikat a vásárlók elől.

A hatóságok általánosságban is korlátozzák a vendéglátósegységeket:

a világbajnokság alatt csak előre megszabott mennyiségben adhatnak ki alkoholt a vendégeknek.

(metro.co.uk, 24.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Különbség az orosz és az angol alkoholisták között, hogy az egyik bírja a piát, a másik pedig nem. Nagyon szembetűnő a különbség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Tetszik, hogy az orosz az angol alkoholistáktól fél. Mintha náluk nem ez lenne a népszokás. Nem kell aggódni, megtalálták a közös nyelvet a rivális szurkolóhordák, ahogy a mi egyik illiberális államtitkárunk dicsekedte.
Eriksson
Különbség az orosz és az angol alkoholisták között, hogy az egyik bírja a piát, a másik pedig nem. Nagyon szembetűnő a különbség.
görbetükör
@Eriksson: Tehát az egyik elbutult, a másik nem. A különbség tényleg szembetűnő, nagyon egyetértek!
relatív
Mindkét nemzet tagjai szeretik a piát, de míg az egyik bepiálva énekel, táncol, addig a másik verekedik, és ettől a különbségtől van egy kis félsz most a foci világbajnokság alatt.
Eriksson
@görbetükör: relatív megadta a választ 11:11-kor.
görbetükör
@Eriksson: Én másként látom. A piás focidrukkerek egyformák. Akár magyar, akár angol, akár orosz. Kártékony fajták, a sport szégyenei.
Eriksson
@görbetükör: Ne tetézd a butaságot. A különbség kirívó.
namihami
A köztudottan absztinens orosz ""szurkolók"" fel vannak háborodva az alkoholista angolok viselkedésén. Ezért jó és szerencsés, hogy ők ilyen jópéldákkal járnak az élen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.