A lap szerint a rengeteg felvétel és kötelező rendezvény miatt nem nagyon jut idejük enni a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek és testképzavar alakult ki kettejüknél.

Komoly károkat okoz az állandó figyelem és az egész napos munka, így többen is testképzavartól szenvednek a Feleségek luxuskivitelben szereplői közül, mint pédául Luxus Babett és Luxus Yvinne – olvasható a Bors cikkében.

Nagyon sokszor jöttek azzal, hogy csúnya vagyok. Sose gondoltam magamra úgy, hogy én vagyok a következő Claudia Shiffer, de amikor az egyik kommentelő „ocsmány förmedvénynek” nevezett, ak­kor ez nem tett túl jót az önértékelésemnek. Azóta igyekszem nem törődni ezzel, a hírnevet jó dolgokra használni. Sok fiatal lány miattam kezdett el színházba járni, továbbá az anorexiámmal kapcsolatos tapasztalataim megosztásával is tudom őket segíteni

- mesélte Babett a lapnak.

Bors: étkezési zavarokkal küzd Luxus Babett

Fotó: Instagram/Köllő Babett

Azt is elmesélte, hogy áll most a betegségével szembeni harcban:

Sosem fogom magamat vé­konynak látni, és mindig bennem van az érzés, hogy fogynom kellene pár kilót. Amikor megint elkezdek fogyni, a férjem és a kislányom szól rám, hogy ne tegyem. Van, amikor András töm belém valami ennivalót, mert délután négyig egyszerűen elfelejtek enni.

Yvonne Dederick a Borsnak arról beszélt, hogy amíg nem kezdett fitnesszversenyekre járni, addig sokszor előfordult, hogy elfelejtette a reggelit – mert hogy igazából annyira nem is szeret enni, amiért sokan nem is szeretik. De a versenyekre készülés miatt rendszeresebb lett az élete, most már a reggelivel kezd.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Talán nem kellene minde(n)t lenyelni...
qxy
Most ez van. Majd ha kitapossák, mint egy Kozák sapkát, Örűlni fog ha tud enni valamit. Rossz pénzéhes kitartott ribancok. Unatkoznak mert nem tudnak eleget költeni. Ez mind csak szalmazsák. amit egyszer ha már " el basztak, kibasznak"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.