Esküvőjére készül a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki azt vallja, a házasság nem jelent majd drasztikus változást az életében.

Luxus Vivienéknél minden nap kötelező a szex

Hamarosan papíron is összeköti életét Vasvári "Luxus" Vivien és tehetős párja, Fecsó. A szőke feleség a Lokálnak árult el néhány intim részletet a hálószobából.

Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező

– mondta Viven a Lokálnak.

Persze kivételesen néha előfordul, de ritka, amikor ne lenne idejük legalább reggel egy kis hancúrra. Vivien szerint az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.

A luxusfeleség azt is elárulta, most éppen orosz dadát keres a kisfia mellé, hogy két nyelvet is anyanyelvi szinten sajátítson el. Miután pedig a fia elmúlt egyéves, angol bölcsibe jár majd, később pedig olyan iskolákba, ahonnan egyenes út vezet a Harward egyetemre. Vivien szerint megéri a két kisgyerek oktatásáért kiadni évi hétmillió forintot. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Inkább ebbe fáradjunk ki mint a munkában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@papa.49: Ezek minden seggvakarást posztolnak.Sokan az instagramon,vagy a fészbukon élnek.Az instán én is fent vagyok,2-3 naponta megnézem a humoros videókat,de nem lennének álmatlan éjszakáim,ha megszüntetnék az oldalt.Pl Kasza Tibi,és a hasonló elmebetegek naponta posztolnak 5x,vagy akár 10x is.Ez a luxusbige is ott él.Azé kiváncsi lennék,a férje mit szól hozzá,hogy minden szirszart kitereget.
papa.49
@csipetke: Hogy tudnak sírni mikor valaki beolvas nekik, pedig ha nem teregetné a szennyest ki nap, mint nap, a kutya nem foglalkozna velük !!!
Hát pont ez a baj nem a melója révén ,hanem az ilyen kitárulkozások révén éri el azt amiről azt gondolja ,,ő már ismert ember,, pedig dehogy nálam az ilyen csak a taplók közzé fér be !!!
csipetke
@papa.49: Ez az "állatfajta" a celeb,aki a maga erejéből nem lett senki...
simmering73
"Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex ami nálunk mindennapos és kötelező". Na te cemende, akkor ez nem lesz egy hosszú házasság.
qxy
Nagyon sok " elit" rendezvényen vettem részt. Az elit alatt az értendő, hogy eltt- ák az agyukat fél óra alatt. A sok dáma, ki kenve és nem a földre lépnek ám. ennek már húszon éve is. Mostanában amikor haza megyek, látom egy két nacccságát és úgy le vannak pukkanva mint állat. Egy felesért meg lehet kapni mind. Igaz akkor is meg lehetett kapni húsz évvel ezelőtt, csak várni kellett arra a fél órára..
Perinyó Somó
Nemhiszem, hogy a csajt az eszéért szerethetik, ugyanis, hogy ki hányszor, milyen időközönként, b...k nemhiném, hogy internetre, ország világ elé való közlés kell, hogy legyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.