Nem adatott meg nekik a klasszikus apa-lánya viszony, mégis mély szeretettel gondol Emília édesapjára, akit egész életében összesen egyszer vagy kétszer ölelhetett meg.

A Bors számolt be arról, hogy megszólalt nekik az elhunyt Paudits Béla egyik ismerőse, aki arról mesélt, hogy milyen volt a színész kapcsolata a lányával, Emyvel. Paudits és Mária akkor vált el, amikor a gyermek még kicsi volt.

Marcsi keményen nevelte a kislányt, de mindent megadott neki. Szegény Paudits meg nem igazán tudott mit kezdeni egy kisgyerekkel. Marcsi egy ideig próbálkozott, de Béla annyira csak magával foglalkozott, hogy aztán nem erőltették tovább ezt az apa-lánya viszonyt

– mondta a lapnak az ismerős.

Hiába váltak el, Mária sokáig segítette egykori férjét, aki állítólag a „nehéz természete” miatt lett depressziós.

Paudits korábban úgy nyilatkozott a lányáról, nem fáj neki, hogy nem tartják a kapcsolatot, mert az édesanyjától mindent megtud, amit kell.

Tudom, hogy okos és nagyon szép. Azt hiszem, jobb neki, ha távol maradunk egymástól. Mégis miről beszéljen velem? Hogy milyen rossz az életem? Én már nem szeretnék semmit sem, nincsenek vágyaim, csak fájdalom nélkül szeretném tengetni a napjaimat

– mondta akkor Paudits.

A Bors úgy tudja, hogy Paudits Béla kislánya a megszületése után megkapta az apja nevét, de mivel az első perctől úgy éltek a világban, mint két idegen, a nagykorúságával Emília levette magáról a híres művész neve okozta terhet és családnevet változtatott.

Apa és lánya évekig nem látta egymást azután sem, hogy Emyből anyuka, a színészből pedig nagypapa lett, mert Paudits Béla nem akart találkozni az unokájával sem.

A Bors most felkereste Emyt, aki röviden és tömören nyilatkozott a kapcsolatukról:

Nem szeretnék a témában nyilatkozni. Édesapukámat szerettem és felnéztem rá. Az bőven elég nekem, ha én és a családom tudja, mit érzek

Forrás: Bors, Blikk

Címlapi fotó: MTI/Mohai Balázs

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
A cikkben leírtak igazak, de halála után már felesleges ezt boncolgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.