VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték.

Csodó Lóránd az RTL II csatornáján futó Való Világ legutóbbi, nyolcadik évadéban tűnt fel, amit végül 43 bent töltött nap után fel is adott.

Közmunkára kell mennie a Való Világ volt szereplőjének

VV Lóri és barátai még a műsor előtt, 2016 áprilisában keveredtek szóváltásba egy másik társasággal, amit végül verekedéssel próbáltak meg lezárna. Az esetet követően az egykori villalakót csoportos garázdaság vétsége miatt ítélte el a bíróság, amiről Lóri a Blikk magazinnak mesélt.

„Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam. Ezután átvittek a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgattak.

Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs. Nem értem máig. Kétszáznegyven óra közmunkára ítéltek, mert megvédtem magam” – mesélte a lapnak Lóri, aki azt is hozzátette, úgy érzi nem volt más választása.

Cikk- és címlapkép: Facebook/VV8 LÓRI Hivatalos oldala

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Jesszus, milyen csapás, dolgoznia kell...
Clavigo
...és ?? Kijafaccom ez az " érték " ?
Pálinkás Pál
Hazudik mint a huzat...kapott egy határozatot,ami ellen igaz hogy nem lehet fellebezni,de kérhet tárgyalást...ahol már valóban bíró elé kerül...és ott "megvédheti" magát...ha erre lusta,akkor ne futtassa itt magát... persze a munka a legnagyobb bánata!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.