Vége felé közeledik az eperszezon, még érdemes belőle lekvárt készíteni. Lévai Ildikó diabéteszes lekvárkészítő cukormentesen készíti a lekvárokat, és nagyon rövid ideig főzi a gyümölcsöt, hogy a beltartalmi értékek ne főjenek ki belőle. A finom eperlekvár titka, hogy érett, de nem túlérett, alaposan megtisztított, lecsumázott gyümölcsből készül Hozzátette: az eperlekvár sokféleképpen készíthető, levendulával, bodzavirággal, tokaji aszúval […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.