Nem megy el a saját tárgyalására Havas Henrik, aki háborút indított volt munkaadója, az ATV ellen, s az első csörtét kihagyja ugyan, ám esze ágában sincs békét kötni. Csupán nem látja értelmét, hogy részt vegyen az első jogi ütközeten.

Zaklatási ügy: Havas elégtételt és 20 millió forintot követel az ATV-től

Februárban maga a tévés árulta el, hogy bár korábban nem tervezte, mégis perre megy, s a bíróságon küzd az igazáért. Mint arról már beszámoltunk, tavaly decemberben állítólag több dolgozó is szexuális zaklatással vádolta meg Havast, ezért a csatorna belső vizsgálatot indított. Az eredményét nem hozták nyilvánosságra, ám mivel ezt követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződését, azt a látszatot keltették, mintha elmarasztaló eredménnyel zárult volna – legalábbis Havas így vélekedik.

Bár tavaly, amikor ez az egész történt, még azt gondoltam, nem perelek, de meggondoltam magam. Azt akarom, adjanak ki helyreigazítást, amely kimondja, hogy a vizsgálat eredményének és a távozásomnak semmi köze egymáshoz, valamint húszmillió forint sérelemdíjat is kérek

– mondta a Blikknek Havas Henrik.

Engem megaláztak, sőt, a családomat is lehetetlen helyzetbe hozták. Mindenkit megviseltek a történtek, ezt nem lehet hagyni.

El sem megyek az első tárgyalásra, mert nincs értelme. Majd ősszel lesznek a tanúmeghallgatások, azokra leszek kíváncsi. Remélem, nem fog senki hazudni, bár ezen sem lennék már meglepve

– mondta Havas, aki fél évvel a történtek után is fel van háborodva.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Havas olyan,amilyen,lehet szeretni,vagy nemszeretni,de most igaza van.Azért ő jónéhány évet volt a szakmában,és hogy két ilyen leharcolt,lelakott cafrinka (tuggyukkinekamegbízásából) tönkretegye az ő,és a családja életét,Azt a két nőt csak az nem "zaklatta meg",aki nem akarta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@karma1: @Nessy: Igazából azt gondolom, hogy nem tudunk eleget. Ismerni kellene a szerződését és azon belül a rendkívüli felmondás következményeit.
Edmond Dantes
Nyerje meg,mert az ATV megérdemli,hogy bukjon,aztán a húszmillió felét adja oda annak a Bukó Évának.Ez kettőjük üzlete.
vadsanca
Nem olvastam végig a cikket. De nem kéne a másik "oldalt" bevonni a történetbe? Nem lehetetlen, hogy a nők, v. csajok kiprovokálták az egészet? Talán Ők annyira feddhetetlenek?
...és ha még is történt valami, akkor is panaszkodtak? Tényleg ennyire gerinctelenek, vagy pénz hiányban szenvednek? Ez nem becsületre méltó.
karma1
@justhpeter: Igen, a romai jog szerint mindig mindket felet meg kell hallgatni, amde az egeszben az santitott, hogy kb. 3-4 honappal bauko terhelo vallomasa ELOTT pont bauko mondta, hogy ugy nez ki, hogy o nem eleg csinos, mert ot senki a vilagon nem "zaklatta" semmilyen modon - es ezt akkor mondta, amikor Havas vezetese alatt "riporterkedett" valamilyen fokon, szoval a sajat szajabol csinalt segget, es meg az egyik ismerosenek is elmondta, hogy 2 millio forintot kapott ezert az allitasaert...
Lehet, hogy a 20 millio egy picit soknak tunik, de vegyuk figyelembe, hogy egy 60+ embernek az egesz hatralevo eletet tette tonkre erkolcsileg, visszamenoleg pedig hiteltelenitette a tanari, riporteri, dokumentum-iroi munkassagat. Szoval nem sajnalom a ribit.
Ha pedig Havas eleje mer menni egy ilyen pernek, ekkora osszeggel, akkor ugy erzem, hogy megiscsak baukonak van felnivaloja, nem Havasnak...
terlasz
@karma1: Igaz, hogy nem hitelesek az ilyen könnyen kapható lányok, de azért Havas is megéri a pénzét, ami a "Hal a tortán" felvételéből kiderült.
karma1
@terlasz: Nem vedem ot, nem a kedvencem, a flegma stilusatol kulonben is kinyilik a bugylibicska a zsebemben.
DE: ha a ket ember erteket es cselekedeteit nezzuk, akkor Havas azert valamit letett a kozosbe, ujsagirogeneraciokat tanitott a szegedi egyetemen, (Csiszar Jenot is o tanitotta tobbek kozott, meg Jakso Laszlot is), bauko viszont semmi masbol nem elt , mint a testebol meg a VV-bol, szoval ha csak az eszt nezzuk kettejuk kozott, akkor is Havas a nyero.
Ha pedig Havas most elmegy es beperli az ATV-t, akkor ohatatlanul meg kell majd emlitenie a ket ribi allitasat is, es be kell bizonyitania, hogy nem o volt. (Kulonben is a birosagnak kellene minden ketseget kizaroan bebizonyitani, hogy DE, O VOLT AZ AJANLATTEVO).
Ha pedig Havas nem fel az amugy egyre jobban devalvalodo birosag ele allni ezzel az uggyel, akkor igencsak elgondolkodtato, hogy kinek lehet igaza.
En bauko es az ATV helyeben is megprobalnek peren kivul egyezkedni, mert ha Havasnak (nagy valoszinuseggel) igaza van, akkor az ATV-nek muszaj lesz perkalnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.