A színésznő még tavaly novemberben volt egy autóbaleset szereplője. Az M0-s autópályán három személyautó és egy kisbusz ütközött össze. Több autó totálkáros lett, a balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

A Blikk információja szerint gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Fésűs Nellyt. A 46 éves színésznő még tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet, a hatóságok szerint pedig ő lehetett a vétkes.

Igaz, gyanúsítottként kihallgattak a rendőrségen, de azóta nincs fejlemény az ügyben

– ismerte el a Blikk megkeresésére Fésűs Nelly.

Hozzátette:

Még mindig folyik a nyomozás. A balesetben megsérültekkel beszéltem már, tartom velük a kapcsolatot, de nem mondhatom el, mi van velük, mert az nem tartozik senki másra.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint akár három év fogházbüntetést is kaphat a színésznő.

Alapesetben egy olyan balesetben, ahol súlyos sérülés is történt, akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható a bűnös. Amennyiben maradandó fogyatékosságot okozott másnak, akkor három év is lehet a büntetési tétel

– kezdte a szakértő, ám szerinte nem ez lesz a végső ítélet.

Hozzátette:

Az ítélkezési szokás szerint úgy gondolom, amennyiben büntetlen előéletű, felfüggesztett fogházbüntetést kap majd, valamint pár évre bevonják a jogosítványát.

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

A baleset tavaly november 29-én történt az M0-s autópályán. Három személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

Bár az autókban komoly kár keletkezett – több is totálkáros lett –, a helyzethez képest minden érintett szerencsésen megúszta a balesetet – írja a Blikk.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagam 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.