Közösségi oldalán kérte ki rajongói véleményét Kiszel Tünde a legújabb fürdőruhájának kiválasztásakor.

Így több fürdőruhás képet is megosztott magáról Kiszel, és arra volt kíváncsi, hogy rajongóinak vajon melyik bikini tetszik jobban. A művésznő nyilván azt akarta megvenni, amelyikre a legtöbb pozitív komment érkezik.

Tünde olaszországi nyaralása alkalmából volt bikinit vásárolni, és lányával, Donatellával már is elindultak a vakációjukra.

www.kiszeltunde.hu ️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

www.kiszeltunde.hu ️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: instagram.com/kiszeltunde

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
...és mekkora tévésó volt abból, hogy tüncike lányának ki is az apukája...volt ott minden...persze a pénz kapta a főszerepet...sikeresen tönkretette egy "becsületes" osztrák operaénekes magánéletét, aztán mindenki a két szék közé huppant a földre...

ez a naptáras szépségkirálynő meg büszke volt, hogy megvan a kislány apja..az okozott kár nem érdekelte...
cikicakk55
@wagabund: Már akkor le kellett volna csukni Tüncikét,mert egy híres opera énekesnek cseszte tönkre a magánéletét,de szerintem a karrierjére is kihatott. Emléksze én is arra a mocskos dologra. Hosszú időn kerrdztül kötötte magát ahhoz Tüncike,hogy az a szerencsétlen az apa. Akkor vallotta már csak be az igazat,hogy nem is ismerik egymást,mikor a férfi már romokban volt. Na akkor kellett volna hitelrontásért,magánélet megsértésért, hatóság félre vezetésért,meg a fene tudja még milyen jogcímen lehetett volna letörölnj a képernyőről és latőrni az "Én vagyok a legjobb" vigyort a kapa fogairól. Általában nem érdekel a bulvár, de mióta ott az él.ényfürdőben Ő megtehette,hogy mockolhatta a vizet,azóta nagyon gyűlölöm,mert a fiam is abban a vízben játszott. Többen is rászóltunk,de csak vigyorgott.
qxy
Tüncike gyere la a nudira és nincs gond. Láttunk már elég tavi fókát. eggyel több vagy kevesebb ki számolja. Ne cicizz gyere és dobd be magad .
wagabund
@cikicakk55: erről van szó. csak az emberek nem emlékeznek arra a mocskos, pénzhajhász kavarására, amikor sikeresen tönkretett egy család életét...és a többi fiatalabb hülyegyerekekkel pózolása...mert dugni azt nem...ingyé? na neee..

és látod...fut a szekere...érthetetlen...
maci0427
Egyszer régen írták,hogy büdös a lehelete. Remélhetőleg javult az állapota. Undorító egy visszataszító !
cikicakk55
@wagabund: Sajnos az a gond,hogy az ilyenre van igény az országban,mert ha nem nézné senki ezeket a gagyi Győzike,Kiszel tünde, Való Világ, Ezek megőrültek,stb baromságokat,akkor nem érné meg a csatornának ezeket finanszírozni. Az így felkapaszkodott celebekkel meg elszalad a ló,mert azt hiszik,hogy most már övék a világ. Tüncike annyi embert feljelentett negyed ekkora probléma miatt és sajnos volt is amit megnyert,de szerencsére többet tárgyalás nélkül vissza dobtak. Nem értem az ilyen nőket és férfiakat? Nincs semmi önbecsülésük? Abból élnek meg,hogy hülyének,kurvának nézik őket. Nem híresek,hanem hírhedtek lettek és ez nem mindegy. Na de mit tudunk ellene tenni? Nem nézzük,de közben dühöngünk,hogy az így is túlterhelt bíróságok ezeknek a piti ügyeivel kell,hogy foglalkozzanak. Elnézést a sok hibáért az előző hozzászólásomban,de telefonról írtam és sajnos ott ez gyakori nálam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.