Az ügyvédek szerint legkorábban egy év múlva egyezhetnek meg a peres felek. A hot! megbecsülte a közös vagyont.

A hot! magazin csütörtökön megjelent száma ír Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperéről. Az év elején robbant a bomba, hogy a háromszoros olimpiai bajnok és férje elválnak, de tavasszal változott a helyzet, úgy tűnt, hogy az úszónő és edző férje kibékülnek. Végül ez nem tartott sokáig, Hosszú Katinka bejelentette, hogy folytatja a válópert, míg férje nyílt levélben azt állította, hogy felesége megcsalta őt – írja a Blikk.

662 milliót keresett Hosszú és férje a versenyzéssel: három évig tarthat a válóper

Azóta csak annyi biztos, hogy folytatódik a válóper, Hosszú Katinka ismét versenyzett, és az Iron Aquatics nevű úszóklubban mindenkit megnyugtattak, hogy a gyerekek úszásoktatása biztosítva van.

Ugyanakkor a hot! szerint 661,8 millió forintot keresett közösen a versenyzésből, míg közös cégük éves nettó árbevétele 90 millió forint. A lap ügyvédi értesülésre hivatkozva azt írja, hogy legkorábban is egy év múlva várható megegyezés a felek között, de az is elképzelhető, hogy akár három évig is elhúzódhat a válás.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
"ezért hülye, aki vmi szakmára adja a fejét... itt látszik, h a társadalom a kőműves szakmát vagy az úszást ítéli-e hasznosabbnak. És ettől jutunk is előbbre, nem a mezőgazdaságból, állattartásból."
F_Viktor
662 millió hány év alatt?
Ez nagyon aprópénz pl. aranylábú Dzsudzsákéhoz képest, ő évente ~ egy milliárdot kaszál.
SystemError
@F_Viktor: Hát igen elég éles kontraszt, hogy a világ legsikeresebb a női úszójáról beszélünk, aki egyenértékű egy közpénzen kitartott 8 általánost végzett középszerű, suttyóval, aki így is odavan attól, hogy nem kint játszik és csókoljon neki mindenki kezet. Ettől függetlenűl nem rossz pénz itthon, de külföldön mondjuk a szép élet alapja, de nem a nyugdíjas évek végéig fenntartott színvonalon..
division
@Equus1: A kettő nem is összehasonlítható. A sport is munka, főleg aki ilyen szinten műveli.
Rockxy
Tőlem akár háromszáz évig is tarthat a huzavona.
Yoda69
Akkor most vegulis vallnak? Mar kovetni se tudom. Nem mintha erdekelne.
sokanvagyunk
Vagyonmegosztásnál a kufircolás nem téma.
Equus1
@division: a munka = értékteremtő tevékenység... az álatános egyenértékes ennek a munkának elismerése. Mivel is viszi előbbre a társadalmat a víznek a csápolása?
division
@Equus1: Ebben egyetértünk, de miért kell az élsportolókat lenézni? Ők is megdolgoznak keményen a sikerért, de ha te másként gondolod ne nézz meg egy sport közvetítést se soha.
Equus1
@division: Köszi... eddig is így tettem... és nem járok tenyészállatok bemutatójára sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.