Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt.

Kiderült – ő lett Magyarország Szépe – fotó

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntősei a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta.

A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki.

Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány.

Kiderült – ő lett Magyarország Szépe – fotó

A Magyarország Szépe (Miss World Hungary) versenyzői a felkészítő táborban, a visegrádi Thermal Hotelben. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány esett ki.

Kiderült – ő lett Magyarország Szépe – fotó

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A műsor nyitányában Freddie gospel kórussal mutatta be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új száma mutatkozott be, míg a kreatív tourban az idei Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson énekelte el versenydalát.

A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztetett új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása emelte.

Az este folyamán Király Viktor is színpadra lépett egyik szerzeményével, Vastag Csaba is bemutatta legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is sor került.

Az est műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra.

Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

Forrás: Origo, MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Még mindig jobb mint a Spanyoloknál , ahol egy férfi lett a szépségkirálynő . És ez nem vicc bár jót röhögtem rajt , nem találtak az egész országban egyetlen szebb nőt mint ez a férfi ( transzvesztita )
RonaGyuri
ha már origo, ott ez a kép is ott van:

Magyarország Szépe 2018
Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
static.origos.hu/s/img/i/1807/20180708magyarorszag-szepe-finale-miss-world36.jpg?w=1200&h=800
colibri
Nem sűrűn fordul elő, hogy a zsűri véleménye megeggyezzen a közönségével. Ez most összejött és a győztes szempontjából is jó. Míg vállalkozó lányokból nincs hiány, úgy látszik a köztelevízió nagyon kifogyott a jó műsorvezetőkből.
RonaGyuri
@Peller Anikó: bocs, de ezt benézted! Mint az a galéria
www.origo.hu/teve/galeria/20180708-magyarorszag-szepe-2018-miss-world-hungary.html

utolsó képéből jobban látszik ezek ketten nem pályázók!!! =))
RonaGyuri
@Peller Anikó: de az általam belinkelt képen nem ő van, hanem Toncsi-anyú és a barátnője, akik nagyon messze vannak már korban is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.