Facebook oldalán árulta el Csonka András, hogy véget vetett több mint tíz éven tartó „kapcsolatának”, így most újat keres.

Csonka András közösségi oldalán adta hírül, hogy megválik imádott autójától, amelyet első tulajdonosként 13 éven át vezetett. 

A bejegyzésben ezt írta Pici:

Kedveskéim! Életem leghosszabb, pontosan 13 évig tartó szerelmi kapcsolatának most, úgy döntöttem, véget vetek. Aki ismer, tudja, mennyire kötődtem ehhez a kocsihoz, aki hű és megbízható társam volt, most szerezzen másnak is örömet. A kapuzárási pánik következtében új szerelem után kajtatok

A színész celebtársai a kommentek között már meg is siratták a járművet.

Ábel Anita egy közös emléket hozott fel a bejegyzésnél, L. L. Junior pedig azt a kérdést szegezte Csonka Picinek, hogy

miért nem tartja meg az autót.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A cím alapján valami coming out szerűségre gondoltam, de ettől függetlenül a verda szép, az ára sem rossz, biztos hamar elkel.
Jozefina
HA kisebb lenne még hajtanék is rá!!!. 1,9 nekem nagy!!! Pedig Csonka biztosan jól gondozta!!!
dr préditákor
@Fradigege:olyan hülye vagy gege, hogy a családod is letagad...
Fradigege
@dr préditákor: Nézd suttyókám. Nem tudom, hogy mi a problémád a kommentemmel. Jó lenne, ha elmagyaráznád, hogy miért van egy homokos fickónál kapuzárási pánik. Mert köztudott, hogy meleg a Csonka Picink. Ha nem tudod kifejteni ezt nekem, akkor jó nagy hülye gyerek vagy. Sétálj egyet. A családod pedig csontot akasztott a nyakadba, hogy legalább a kutya játszon veled kiskorodban.
X-ray
@Fradigege: honnan ismered Csonka András nemi identitását? Ja, már tudom! Aki mondja másra, az mondja magára! Tehát te magad vagy az! Ezért nincs csajod?!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.