Az oroszkrém torta nevét egy Oroszi nevű cukrászról kapta, aki a két világháború között készítette el először a vaníliás krémmel rétegezett piskótát. A torta egy elegáns habos desszert. Fehér színéhez remekül passzol a színes kandírozott gyümölcs és a koktélcseresznye. Készíthetjük születésnapra vagy bármilyen ünnepre, biztosan sikert aratunk vele. Az oroszkrém torta krémjének a receptje: Hozzávalók: 5 dl tej, 1 csomag vaníliás pudingpor, 10 dkg cukor, vanília rúd kikapart belseje, rum, mazsola, kandírozott gyümölcs, 5 dl cukrásztejszín.
Forrás:
sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás