Ha három hónapnál hosszabb ideig áll fenn a hátfájdalom, már krónikusnak nevezhetjük, és ez komoly frusztrációt okozhat az érintettnek. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a Fájdalomközpont sebésze, fájdalomspecialista, akupunktőr szerint különösen nehéz megbirkózni ezzel az állapottal, ha nem ismert az oka, éppen ezért minden kezelést egy alapos kivizsgálásnak kell megelőznie. Gyakori okok A krónikus hátfájdalomnak […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Nem baj lányom, majd betokosodik. Így vigasztalt édesanyám mikor nagyon gyakran és hosszasan fájt a hátam. Igaza volt, mindenféle orvosi beavatkozás nélkül úgy nagyjából megjavult kb.10 év alatt pedig én nem engedhettem meg magamnak munka közben amit az orvos a cikkben a fűnyíróknak javasolt: "Ha fűnyírás közben erősödik a fájdalom, hagyja abba és pihenjen le, végezzen nyújtógyakorlatokat, ha az szokott segíteni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.