Gyanúsított lesz Ambrus Attila. A Viszkist ittas vezetéssel vádolják, vallomást kell tennie.

Keserves az élete a Viszkisnek, akit ismét bűncselekménnyel gyanúsítanak

Ambrus egy hónapja ittasan ült a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék, így a helyszínen elvették a jogosítványát. Információnk szerint hamarosan ismét jelentkeznie kell a rendőröknél Ambrusnak, hogy kihallgassák, amire már megkapta az idézését.

– Sokáig zsivány voltam, de már nem akarok azzal szerepelni, hogy rosszat tettem. Elvittem a balhét, beismertem, hogy ittam. Biztos voltam benne, meggyanúsítanak, de még nem tudom, mi történik majd – ismerte el Ambrus, aki nehéz helyzetbe került.

– Félkarú ember lettem így, jogsi nélkül, nem tudok vezetni, nem járhatok szabadon. A feleségem, Réka visz mindenhova, mert sofőrt nem tudnék megfizetni. A párom várandós, nem kérhetem meg, éjjel maradjon fent miattam, vagy vezessen több órát – ismerte el a Viszkis.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@papa.49: Na meg a parlamentben a Pityókás képviselő matarészeg volt, jutalom: Brüsszel EU-s képviselőség. Na árnyalja a képet, hogy a Tompika is ott bódul.
Dr plágium
És ezt olyan címmel tálalják, mintha ismét bankot rabolt volna...pedig nem is.
Azt gondolom nem ő az egyetlen akit ittas vezetés miatt el kaptak :)
papa.49
A makonya részeg politikusokat mikor idézik be ittas vezetésért???
A faszinak sokkal jobban kéne vigyáznia mit tesz mert nagyon szem előtt van !!!
Qqberci
Nekem úgy rémlik, az ittas vezetés inkább szabálysértés...
nezelodo
@papa.49: Na meg a parlamentben a Pityókás képviselő matarészeg volt, jutalom: Brüsszel EU-s képviselőség. Na árnyalja a képet, hogy a Tompika is ott bódul.
terlasz
Kockáztatott, vesztett. Kár sírni a jogsi nélküli sanyarú életéről. Letelik a bünti és egy tapasztalattal gazdagabban folytatja az életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.