Nyaralásukról töltöttek fel képet Tóth Gabiék.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Krausz Gábor és Tóth Gabi éppen Görögországban nyaral, akárcsak Paris Hilton.

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

Láthatóan nagyon jól és békésen telnek a napjaik. Erről meg is osztott egy képet Krausz Gábor a közösségi oldalán, ráadásul egy eléggé intim, reggeli jelenetet.

A pár éppen az ágyban fekszik, ahonnan persze mesés a kilátás a tengerre.

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Szuper! Eközben 3 millió magyar honfitársa él mélyszegénységben, ennek kb 10%-a hajléktalan (még ha el is van helyezve valahol nagy részük, legalább egy rühes atkás ágy szintjén) és éhezik, örül, ha napi egy ingyenkonyhás "minőségi'" étel jut neki... 500 ezer kisgyermek az éhínség különféle formáiban szenved (mert az is az, ha minden nap szinte csak zsíroskenyeret, meg lekvároskenyeret kap ugyebár)... továbbá a bolygón van még kb 4 milliárd embertársa, akik szintén hasonló illetve, még borzalmasabb mélyszegénységben tengődnek, táborokban, vagy éppen döngölt földön egy romos nádkunyhóban állatok közt (ha van olyan "gazdag" hogy van néhány kehes kecskéje), naponta meghal világszerte a nyomor miatt kb százezer embertársa KÍNHALÁLLAL!!! Ennek kb 10%-a gyermek, tehát napi 10 000 körüli létszámú az a gyermek halmaz akik kínhalált halnak ÉS EZ CSAK A NYOMOR, szegénység, éhezés, szomjazás, fertőzések. Még többen embertársunk halnak kínhalált nap mint nap AZ ERŐSZAK MIATT a bolygónkon... A javak elosztása, azaz elbitorlása elrablása egy aljas emberiségellenes bűnöző kisebbség részéről, a többség elől, olyan mértékű, hogy egészen nyugodtan ki lehet mondani, mint pontos definíciót az emberi civilizációra: POKOL... sőt poklok pokla... ezen a helyen ha valaki így dőzsöl, luxust élvez (holott ez amivel itt Gabikáék veretnek, kisszerű piti semmi, ahhoz képest ahogy az igazi elit nagyhal parazita patkányok fényűznek) és ezzel még hivalkodik is, az nem méltó az ember megnevezésre... pazarló fényűző luxust élvező dőzsölő uraságok, mi lesz ha egyszer eljön az igazság pillanata? Mi lesz, ha egyszer Isten ítélőszéke elé kell állni és elszámolni, milyen mentségetek lesz..?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Horizont: A két kollégád kitette százezres olvasottságú/nézettségű médiumra a fotóit a nyaralásáról? Válaszolok is, mert nyilván: NEM... Na itt van a blöki elkaparva...! A veretés a hivalkodás, és igen FRUSZTRÁLJA ÉS DEMORALIZÁLJA A NÉPET! Ráadásul nem csak a szegényeket, hanem a középosztálynak nevezett felső osztályú szegényeket, mert közép középosztály NEM IS LÉTEZIK az országban!!! Nevezd ha akarod, irigységnek semmi jelentősége, mert akárhogy próbálkozik a sok demagóg elkenni, eufemizálni, különféle bűnbakokra tolni, mentegetni... a helyzet marad és az érzelem marad, amit kivált az ilyesmi, egy ilyen országban. Leszarom hogy séf és éneksnő, pont azért kéne visszafogni magukat és megtartani maguknak a jólétüket, mert a tömeg szeretetére blazíroznak, vannak még jó énekesnők és vannak még jó séfek is... őket mi tartjuk el a tömeg... tehát hálával tartoznak és tisztelniük illene minket a népet... nem pedig a pofánkba vágni a dőzsölésüket. Pedig én nem is panaszkodhatok, nem megy rosszul, mégis irritál ez, a nyomorgó tömegek nevében szólok, mert szerencsétlenek még csak védeni sem tudják magukat, felszólalni sem nagyon van lehetőségük az érdekeikért... még panaszkodni sem igazán... A gyűlölet, a feszültség pedig csak egyre fokozódik, a távolság egyre nő, az elitnek nevezett paraziták, akik érdemtelenül dőzsölnek, és a dolgozó ember között (a szegények számára eme aspektusban már mindegy, nyilván már jobban nem tudnak gyűlölni ennél)...
Itt már 20 éve az van, hogy bármelyik nap elszabadulhat a pokol, az embertelen aljas, holokauszt jellegű társadalmi egyenlőtlenségek miatt... igen nem elírás, holokauszt jellegű, mivel a holokauszt is népirtás és ezek a társadalmi arányok is népirtó hatásúak... és legelőbb a hivalkodó dőzsölők ellen fog menni a népharag... Remélem most már felfogod végre miről próbálok itt társalogni...
Horizont
@Szeparepa2: Értem amit írsz! Csak vakvágányon rohansz a mondanivalóddal. Én nem vagyok oda Tóth Gabiért, a zenéjét meg nem is ismerem. Azt értékelem, hogy alulról küzdötte fel magát. Ennyi. de ! A fotókat nem ő tette ide ki. Tudod létezik az Instagram. Oda több százezren pakolnak ki fotókat. És onnan szednek le az újságok fotókat. Persze nem Gipsz Jakabét mert az ugye senkit nem érdekel. Ismerteket. Igen vannak szegények és gazadagok. A szocializmusban is voltak jobb módúak meg kevésbé csak azóta nagyra nyílt az olló. Napról napra. A hatalom szarik az ollóra pláne miután ő nyitotta nagyobbra.Szarik a kisemberekre. És amúgy a "saját vérein" kívül mindenkire.
Igen engem is foglalkoztat a sok szegény ember főleg a gyerekek. Látom, hogy mi megy és hogy milyen rossz az út amin járunk. És azt is, hogy az arra érdemtelenek megy jól, akik semmilyen teljesítményt nem nyújtanak. Igen ez így van...de azt gondolom, hogy egy énekesnő és egy séf azzal, hogy kirak a saját instájára egy görög nyaralás fotóit nem ők fogják az ollót a kezükbe.
cirip
@Horizont: Így igaz, a T.G. nem emiatt üti ki a biztosítékot.
Horizont
@cirip: hát közönséges egy nő az tuti.
Edmond Dantes
Csak ismételni tudom magamat,sokadszor.Ha ránézek erre a nőre,rögtön megértem,hogy miért van egyre több meleg férfi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson