Közel kétszáz ember élete legszebb nyaralására készült, viszont már az első napon pokollá vált az utazásuk vasárnap. A csomagok ugyanis nem érkezek meg. 

Bár a Ryanair korábban azt ígérte, hogy kedden, a Londonból érkező géppel az összes csomagot a Kanári szigetekre viszik, valami oknál fogva ezt mégsem sikerült maradéktalanul megtenni. Az utasok közül így van, aki vasárnap óta hiába várja bőröndjét. 

Botrány: másodszor is Budapesten hagyta a légitársaság a csomagokat – rémálommá vált a magyarok álomútja a Kanárin – egy aggódó ara az esküvői ruháját várja

Fotó: Pixabay cco

A repülőgépnyi magyar utas, akik a Kanári-szigeteki álomnyaralásukra készültek, a Las Palmas reptéren szembesültek azzal vasárnap, hogy a Ryanair Budapesten hagyta a csomagjaikat.

Az utasok között gyermekes családok is vannak, sőt, egy magyar menyasszony, aki élete álomesküvőjét a szigeten szerette volna megtartani, csakhogy a menyasszonyi ruháját a kiindulási ponton, vagyis a magyar főváros repterén hagyta a légitársaság.

A házasodni készülő pár 8 éves kisfiukkal indult nyaralni. Nekik szintén otthon maradt mindenük, ráadásul a csomagok között van a nő menyasszonyi ruhája is. Juhász Ibolya és párja szerdán kötik össze hivatalosan is az életüket, és csak remélni tudják, hogy a társaság betartja az ígéretét, és időben megkapják csomagjaikat.

Próbálunk kikapcsolódni, pihenni, viszont az esküvőnk közeledtével egyre feszültebb vagyok. Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni. A szállodába érkezésünkkor éppen meg tudtunk vacsorázni, majd másnap reggel vásárlással indítottuk a napot. Tisztálkodási szereket, fényvédőket, strandfelszerelést, fürdőruhákat, papucsokat, és még jó pár dolgot be kellett szereznünk.

Az ott maradt bőröndben számomra igen fontos, egyben értékes, gyönyörű Swarovski kristállyal díszített menyasszonyi ruha, Galvan gép, búvárszemüvegek, napszemüveg és minőségi sminkek vannak. Csak annyit szeretnék, ha szerdára itt lenne!

– írta meg a Blikknek az aggódó menyasszony.

Újabb sokk: kedden sem kapta meg mindenki a csomagját

A légitársaság ugyanis eddig ismeretlen okból csak a csomagok felét adta fel a keddi gépre az utasok számára.

A reptéri személyzet további türelmet kért a magyar nyaralóktól, és azt a tájékoztatást adták, hogy holnap, azaz szerda dél körül megérkezhet a maradék poggyász.

Előzőleg többen autót, vagy taxit bérelve már kedden kimentek a reptérre, hiszen nem akartak egy napot várni, míg a légitársaság a szállásra küldi a csomagokat, de csalódniuk kellett.

A Ryanair munkatársai még arra sem vették a fáradtságot, hogy bár minden utas megadta a telefonszámát és email címét, értesítsék a csalódott nyaralókat, hogy még mindig nem juthatnak a ruháikhoz

– mondta felháborodva az egyik utas a Blikknek.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igaz ugyan, hogy a keményen dolgozó kisemberek döntő többsége nem hogy a Kanári szigetekre, de még Kiskunlacházára se jut el egy hosszú hétvégére, de hát már régen tudjuk: az a kisember annyit is ér. És azt érdemli. Én már csak a négyötödös győzelemre várok: attól kezdve három Audival járok. Ez itt Orbánisztán a csúti vajda birodalma !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nehogy ők már hazainduljanak, amig a csomag nem jut oda, mert akkor itthon is várniuk kell rá.
ila51
A Ryanair egy izgalmas légitársaság ...itt mindig van zökkenő
Equus1
ezért is nem mennek a közmunkások a Kanári-szigetekre. Inkább itthon, az árok partján tanulnak fütyülni.
Egyébként érdekelne a kárvallottak kora, foglalkozása, iskolai végzettsége...
Eladott Ország
Igaz ugyan, hogy a keményen dolgozó kisemberek döntő többsége nem hogy a Kanári szigetekre, de még Kiskunlacházára se jut el egy hosszú hétvégére, de hát már régen tudjuk: az a kisember annyit is ér. És azt érdemli. Én már csak a négyötödös győzelemre várok: attól kezdve három Audival járok. Ez itt Orbánisztán a csúti vajda birodalma !
mackóalsó
@Equus1: Mi érdekelne még? Nevek, telefonszámok, a friss labor leletük?
Equus1
@mackóalsó: ahham... 1789 és ami utána volt a hülye galloknál... habár ezt inkább nekik ajánlanám
JAJMÁR
Kkellemetlen eset, de gondoljunk bele, hogy fordìtva miyen lenne? Ha a csomagokat elviszik, az utasokat meg rėszletekben kūldik utànuk?

Naugyehogy?:)
ila51
most ha sztrájkba fognak , sok járatot törölnek , rájönnek az emberek hogy van élet a légitársaságuk nélkül is ...majd ők is utazhatnak valami mással
Sámannus
Ennek így biztonságtechnikai következményei is vannak, ezért jól átkutatják, a maradékot pedig elküldik.
verőce21
Nincs abban semmi furcsa, hogy részletekben küldik utánuk a csomagokat. Mindig csak annyit, amennyi felfér még egy-egy arra menő gépre.
Utasokkal is ezt csinálják, ha kimarad egy járat. Néha előfordul.
ila51
@verőce21: Ja ja , a múltkor épp Dublinban ríttak két napig , mert törölt járatuk után , semmivel nem biztatták őket , csak szállással és napi 5 euró zsetonnal ...de hogy mi lesz velük arról egy szó se volt
papa.49
Marha egyszerű NEM KELL EZZEL A DISZNÓPÁSZTOR TÁRSASÁGGAL UTAZNI !!!
Sámannus
@papa.49: Az lenne a korrekt megoldás ha egy tisztességes összeget utalnának az utasoknak, egy gyors bevásárlásra. A csomagokat természetesen vissza szolgáltatnák itthon.
magyarbakancs
Mucsa-Röcsögén nem lett volna jó az esküvő.?
félretéve az iróniát egy ekkora cég ekkora blamázsa.
lejátszhatják a redőnyt az biztos mer senkinek nem szabadna evvel a társasággal repülni az is biztos.
Sámannus
@magyarbakancs: Azt a lopott pénzt valahogy el is kell verni. Én ezen csak röhögni tudok.
papa.49
Na mondjuk nem a 4.5 millió a szegénységben élő volt akinek a csomagjai otthon maradtak !!!
papa.49
Nem ez a banda a kontár kormány által szponzorált légitársaságnak, mert a muködésük erősen mutatja a kormány által képviselt színvonalat a békasegge alatt néhány emelettel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.