Többen szóvá tették, hogy a terhes kismama kzelében lévő macska esetlegesen veszélyt jelenthet a babára a fertőzésveszély miatt, de a modell kitart macskája mellett.

Többen is szóvá tették, miután Kulcsár Edina modell olyan fotót posztolt, ahol kismama pocakja mellett kedvenc macskája is látható volt, hogy esetleg meg fog-e szabadulni a cicáktól. Ugyanis a macskáktól érkező fertőzések veszélyeztethetik az újszülöttek egészségét,  modell pedig őszre várja babáját.

Kulcsár Edina megvédte a cicáját a kommentelőktől

Fotó: YouTube/TV2

A Blikk épp ultrahangvizsgálat után érte utol Kulcsár Edinát, aki a következőt válaszolta: 

A terhességem elején rengeteg vizsgálatot elvégeztünk, természetesen kikértem az orvosom véleményét, hogy jelent-e bármilyen veszélyt a születendő gyermekemre, ha a kis kedvenceim a közelemben vannak (...) Soha nem adnám másnak a macskám, nagyon közel áll hozzánk, ő is családtagnak számít. Én ezt vállalom. Előfordul, hogy ott fekszik velünk az ágyban is, de soha nem volt semmi gond. Köszönöm az érdeklődést, de boldogok vagyunk, a cicámmal együtt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem egészséges amikor az állatok nyalogatják a kisbabákat főleg a szájukat. Javaslom Edinának, hogy a macska talpának nyalogatása helyett mást nyaljon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.