Törőcsik Mari a Nők Lapjának adott interjút, amelyben elárulta többek között azt is, hogy jó ideig nem tervez újabb nyilatkozatot.

„Locsogtam egész életemben, ha kellett, ha nem, most már itt az ideje, hogy végre befogjam a számat. Lesz még egy nyilatkozatom, amit már korábban megígértem, egy jótékonysági ügy kapcsán, amit szívesen vállaltam, támogatok, és gondoltam,

magának, aki ezer éve a barátom, adok még egy utolsó interjút, de ezzel, legalábbis jó időre, be is fejeztem... Ez lesz az utolsó...”

– mondta Törőcsik a Nők Lapja újságírójának. „Fáradt vagyok, öreg, nincs mit mondjak” –  tette hozzá.

Törőcsik Mari utolsó interjúját adta

A Blikk szemléjéből kiderül, hogy művésznő az interjú során azt is elárulta, hogy már nem igazán tervezi, hogy visszatér a színpadra.

„Nem biztos, hogy szükség van még rám.

Meg tudja, attól is függ, hogy milyen állapotban leszek, hogy méltóképpen tudom-e képviselni azt a színvonalat, amit elvárnak tőlem, amit elvárok, amit az elmúlt évtizedek során folytonosan megköveteltem magamtól, és amiből nem vagyok hajlandó engedni” – mondta a Nemzet Színésze a lapnak. 

Cikk- és címlapkép: YouTube/Károli Gáspár Református Egyetem

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Éljen még, pihenjen és sétálgasson ha tud ! A múltkor még színházi fellépés volt a tervben ! Minek már ! Nyilatkozgatni sem kell !
wagabund
„Nem biztos, hogy szükség van még rám."...

el teccett találni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.