Együnk, ami jólesik, de tartsuk kordában magunkat A kedvenc ételeinket nem kell feladnunk, csak mert diabétesszel küzdünk – de arra szükség van, hogy tudjuk: miként érintik vércukrunkat egyes ételek és miként tarthatjuk kordában fogyasztásunkat. Lássuk a cukorbetegség kontrolljának legokosabb lépéseit. Amikor a diabétesz diagnózisával szembesülünk, alighanem az az első gondolatunk: mostantól nagyon meg kell néznünk, […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sokkal fontosabb lenne, hogy a forgalmazott inzulinba valamennyi ampullába hatóanyag legyen, ne deszt.. víz, mert számtalanszor előfordul, hogy az egy dobozban lévő ampullák közül egy, kettő teljesen HATÁSTALAN !!!
Nem tehetem félre mert az adag amit egy hónapra kiírnak szűkösen van mérve, és már mástól is hallottam hasonló panaszokat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.