Kiderült: a német valóságshow-sztárral, Angelina Hegerrel jár Szalai Ádám. A magánéletét szigorúan őrző válogatott focista most sem beszélt hivatalosan kapcsolatáról, de barátnője közösségi oldala egyértelműen árulkodik kettejük szerelméről. A pár nemrég több napot töltött Magyarországon.

Csaknem egyévnyi titkolózás után, végre egyértelműen kiderült: egy párt alkot a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója, Szalai Ádám és a német televíziós híresség, Playboy-modell Angelina Heger

– írta meg a Ripost.

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

A nálunk Nagy Ő-ként ismert tévés valóságshow-sorozat egyik legnépszerűbb szereplőjeként ismertté vált Angelina Heger most az Instagramon hozta nyilvánosságra az első közös, Magyarországon készült felvételüket.

A 25 éves lány az utóbbi hónapokban ‒ a közösségi oldalakon végigkövethető posztjai tanúsága szerint ‒ gyakran ugyanakkor, ugyanott tűnt föl, ahol a válogatott focista. Még a képek pontos helyszíne és beállítása is hasonlított Madridban, a párizsi Eiffel-toronynál, egy ausztriai síparadicsomban vagy éppen a budapesti Szent István-bazilikánál.

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb mindketten Bali szigetén, láthatóan ugyanabban a luxuskörnyezetben nyaraltak, de a német bulvársajtónak is témát szolgáltató találgatást sosem erősítették meg. Egészen mostanáig!

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramra feltöltött legújabb képekből egyértelműen kiderül: Szalaival egy hetet töltöttek Magyarországon. Elsősorban a Pesterzsébetről indult labdarúgó szülővárosában, Budapesten és Ráckevén. Minden jel arra mutat, hogy Szalai már a családjának is bemutatta választottját.

Kiderült! Bombázó német celebbel randizik a focista Szalai Ádám – fotó

Fotó: instagram.com/angelinahegerofficial

Első közös videójukat Angelina egy autó anyósüléséről készítette, de egy pillanatra feltűnik a képen a volánnál ülő futballista is. A további fotókból kiderül az is, hogy a német híresség kedvenc itteni étele a töltött káposzta, és hogy párja kedvenc kikapcsolódása, a ráckevei horgászás és a Kis-Duna partján tapasztalt idilli csend őt is megigézte.

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: rangado.24.hu, Ripost, Origo

Fotó: instagram.com/angelinahegerofficial

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A játéktudásáról már nem kell titkolóznia Szalainak, azt tudjuk, annyit is ér. Mindenkit vonjunk be a közös munkába és tegyük naggyá a magyar focit. 8 év múlva robbantanánk a magyar focibombát. Akkor lesz lehetőségünk, hogy a surranópályán bejussunk a VB-re, mert 16 csapattal növelik a létszámot. Igaz azóta megaláztak olyan futball nagyhatalmak, mint Andorra, Luxemburg, Feröer szigetek és még sorolhatnám, de a mi csak a jövőre gondoljunk és bosszuljuk meg a pályán és az egónkon esett sérelmeinket. Pénz van rá és még kérhetünk hozzá, különböző magyaros trükkökkel. Terveimben először szerezzünk egy Soros hajót, pénzt és 40 – 50 futballhoz nem értő párthű „szakemberrel” hajózzuk körbe a világot, Afrikát, Közel- és Távol Keletet, Izraelt, Albániát és esetleg Dél-Amerikát tehetséges labdarúgókkal rendelkező, de csak katolikus migráns családokét, akiknek van 1-2 , esetleg több 10 -17 éves tehetséges labdarúgója, majd mi beintegráljuk a válogatottba. Az arabok, négerek, kínaiak és latinok szaporodási rátáját ismerve hosszú időn keresztül biztosítva lenne az utánpótlás és a Fidesz kétharmados hatalma, amit további migránsok bevonásával négyötödre tudna növelni. Az integrációs és adminisztratív feladattal Semjént bíznánk meg, jutalmul kilőhetne egykét tevét is. Kérhetünk pénzt a menekültek letelepítéséhez a brüsszeli bürokratáktól és rögtön nem pofázhatnának. A tevékkel rögtön munkát adhatnánk az ott élőknek és nem segélyt. Létrehoznánk egy korszerű, a megváltozott igényekhez (elsivatagosodás, vízhiány) alkalmazkodó környezetbarát szállítási vállalatot, fosszilis üzemanyag felhasználása nélkül. A tevekaravánok alkalmasak a szállításra, az uniós pénzt munkahelyteremtésre és a széndioxid kvótacsökkentésre kapnánk. A csapat edzésével megbíznánk azt a szíriai edzőt, akitől megijedtünk és elbuktattunk, a buktató hölgy sűrű bocsánatkérés mellet felajánlaná, hogy vállalja társadalmi munkában (jó tao pénzért) a csapat szóvivői és újságírói feladatait.
namihami
Miért? Csak nálunk lehetnek ilyen "" aranyáso"" tipusú hölgyek?
Talán a német "" ajkú"", de hasonló megélhetést kereső nők már le vannak sz...a? (miként erre Bástya et. oly bölcsen felhívta a figyelmünket)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.