Ubrankovics Júlia kifakadt. Mint egy nappal korábban megírtuk, a női főszerepet alakító színész távozik az RTL Klub A Tanár című sorozatából.

Megtörték a karrierjét a RTL sorozatából kirúgott színésznőnek, most itt áll munka nélkül

A kereskedelmi csatorna illetékes vezetőinek véleménye szerint a teljesítménye nem felelt meg az elvárásoknak, illetve a széria másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni vele. A sorozat kedvéért Los Angelesből hazatért színésznőt megviselte az ügy, nem érti, mi lehetett a baj, hiszen sosem kapott a stábtól vagy a rajongóktól kritikát.

Soha nem volt ellentétem senkivel. Sem Ervin, sem a rendező nem szólt, hogy gondjuk lenne velem, pedig három hónapig össze voltunk zárva a forgatáson. Megdöbbentem a csatorna és Ervin nyilatkozatán. Úgy gondolom, a színjátszás egy szakma, az érzelmeket el kell játszani, még akkor is, ha nem kedveljük a partnert. Nem szabadna úgy működnie, hogy ha gond van, berendelek egy nekem tetsző kollégát. Nem tartom szakmai indoknak, hogy nem működött köztünk a kémia

– mondta elkeseredetten Júlia.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez bizony szar ügy...ott van Oroszlán Szonja...Kiment ámerikába, és szereplőválogatásokra jár, dolgozik, köszöni jól van...ha a címbeli hölgy ismerős "losziban" akkor ismét ott a helye, el kell ejteni ezt a szerepet...

működjön másban a kémia...
simmering73
Los Angelesből hazajönni egy magyar sorozatért? Nagy baj lehet.
cirip
Jobban tenné, ha nem ugrálna! A puding próbája az evés, kiderült, hogy nem jó a szerepben mégsem...És a nézők véleményei is jelzésértékűek. Na és akkor mi van? Van ilyen, le kell nyelni a békát és nem pampogni, lázadozni, köpködni, mert akkor még rosszabb helyzetbe kerül: beállítja magát egy olyan kategóriába, amelyet nem kedvelnek a rendezők és még azt is elveszítheti amit esetleg megnyerhetne később.
ittott
egy éves szerződése volt. nem hosszabbították meg, mert... lásd fenn...
ila51
@advocat: lehet hogy Nagy Ervinnek nem sikerült megdönteni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.