Autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és 24 éves lánya, Evelin a nógrádi megyeszékhelyen.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

A showman közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy Salgótarján belvárosában hátulról beléjük hajtottak, amíg egy lámpánál várakoztak.

Nagyon sajnálom, hogy Salgótarjánban egyesek autópályának nézik a belvárost! Köszönöm szépen a rendőrség gyors és szakszerű segítségét

– írta Facebook-oldalán a baleset után nem sokkal Győzike.

Szerencsére ő és lánya is jól van, ám az egyik helyi cégtől kapott Ladát a továbbiakban nem szeretnék használni.

Hihetetlen, hogy az emberrel mindig történik valami!

– mesélte a Blikknek a fejét fogva a Romantic frontembere.

Egy évre kaptuk volna használatra az autót, a kereskedő arra kért, legyünk a márka nagykövetei. Evelinnel elindultunk a városba, amikor egy lámpánál belénk hajtottak. Hála az égnek, velünk nem történt komoly baj, csak rettentően megijedtünk, a kocsi viszont elöl és hátul is összetört. Természetesen a balesetet okozó sofőr fedezi a károkat, de ezek után már nem szeretnénk használni az autót. Kellemetlen élmények fűződnek hozzá, és nem is éreznénk magunkat biztonságban benne, így köszönettel inkább visszaadtuk.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tessék mondani, hányszor jelenik meg ez a " hír " még,
hogy (le)sajnáljuk a büdös dakotákat ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az a lámpa amiről ő beszél,onnan hurka messze van, pontosan 400 méter.
volvós
Tessék mondani, hányszor jelenik meg ez a " hír " még,
hogy (le)sajnáljuk a büdös dakotákat ???
colibri
@volvós: A Romantic frontembere... na én meg ezen. Hol vannak már a régi szép idők?
papa.49
Az igazság meg az hogy a cég visszavette a kocsit ettől az idomítatlan majomtól !!!
volvós
@papa.49: Egy " reklámautró " casco nélkül 1 métert nem mehet közterületen !!!
Ez meg a másik...
cikicakk55
@colibri: Ezen a frontemberen én is felröhögtem! A Romantic egy nagy nulla lett volna a két lány nélkül. Győzinek semmi hangja nincs,még a Rap sem megy neki. Érdekes,hogy amint a lányok ott hagyták a Romantic be is bukott. Frontember!!! Egy fillért sem érdemelt volna,mert a két lány vitte a gibbont. A Facebook beírása meg hűen tükrözi Győzike 8 általánosát. (Négy első és négy második osztály.) Nálam is volt egy idő,mikor a billentyűzetem csak akkor vitte a nagybetűt,ha akarta,de ezt be is írtam,ha valamihez hozzá szóltam. Ám Győzi helyesírását még az alsós tanítónénik sem díjaznák. Egy Frontembernek azért helyesen is illene írni.( ha már viselkedni nem tud)
papa.49
@volvós: Sok ,,érdekesség,, kiderülni ezzel az autóval kapcsolatban, ha valaki megvakargatná a dolgot ...
volvós
@papa.49: Ha én lehetnék - mondjuk - 1 napig a NAV Elnöke, zokogna a mocskos adócsaló,
amikor viszik be a 4 személyes cellába a kigyúrt kopaszok közé " kislánynak "...:-)))
papa.49
@volvós: Na de ne feledd, hogy ő is fajtatárs, akárcsak a flóri !!!
wagabund
erről a faszról már le kellene akadni...
colibri
@cikicakk55: Már ott kezdődik, hogy beszélni sem tud. És most nem arra gondolok, hogy salgótarjáni tájszólással beszél. Ez az ember mindig túlbecsülte magát, képességeihez képest túl sok pénz, érték, ház, luxuskocsi, médea futtatás tapadt hozzá.
cikicakk55
@colibri: Épp csak a valagát nem nyalták ki. Egy időben műsort vezetett,részt vett valóság showkban( celeb vagyok,ments ki innen, ezek megőrűltek,meg a fen tudja még mibe húzták bel? Lényeg,hogy a nagyon hülyéje azt hitte,hogy ő olyan jó,közben meg pont az volt a lényeg,hogy kiröhögjük. Ő ebből csak a" dől a lé"- t látta,azt nem,hogy teljesen leégeti magát. Aztán lettek érdekesebb idióták és Ő sülyedni látszik. Kell valami ami a köztudatban tartja. Undorító egy fazon és nem azért mert Roma,hanem mert rámutat arra,ha hülyébb vagy az átlagnál,akkor akár gazdag is lehetsz. Van is utánpótlás bőven. Az értelmes embereknek nem jön be,hogy hülyét játszanak,mert normálisoknál ez nem dicsőség,hanem szégyen. Győzitől már komoly allergiám van.
Eladott Ország
F@sz tudja, hogy azzal az ésszel, ami Győzikébe (lánykori nevén Gáspár Győző) szorult 43 év alatt – és nem lett több belőle évről-évre – miként lehet egyáltalán életben maradni, de tény: hatalmas életművész a csávó, és nem csak hogy életben van, de a zebramintás agyvelejével ki is találta, hogy lehetne megúszni az éppen aktuális combos adócsalási ügyet, ami miatt a NAV össze-vissza vegzálja őt és "kiccsaládját." Még Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet, ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek? Ebben az egészben a legszürreálisabb, legabszurdabb mégiscsak az, hogy Győzike azzal a túlművelt, intelligens agyával tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos. A már bizonyítottan adócsaló atyafi levelet ír a jóságos istenkirálynak, aki segít, mert jó ember ő, és mert ez a dolgok rendje.
Micike
Nagyon meg lehet szorulva a sálgótárjóni Lada, ha ezt az analfabétát kérte fel a márka nagykövetének és "szponzorációba" :D:D:D adta neki a kocsit. Mit szponzorálnak ezen a jóemberen? A keddi 7 órás gyomorszűkítő műtétjét? Ezt hazudta Béjja a minap élőben a FB-on meghatottan, aztán pénteken meg már furikázik?! Még a kórházban kéne feküdnie tele a beléből kilógó csövekkel, nem a városban furikázni a diplomácia szakos (XD) Evelinykével.
Nekem tetszett, ahogy leírta a koccanást:
"Sajnálattal közlöm mindenkivel hogy ma Salgótarján város központja belém és Evelin lányomba rohantak... Köszönöm szépen Salgótarján rendőrség gyors és szakszerű segítségét"
Szóval Sálgótárjón város központja belé és a "lányonba" rohant. :D:D:D:D:D Szerencsére a Salgótarján rendőrség szakszerű volt.
Anyám borogass!
sokanvagyunk
@Micike: Elég morbid elképzelése lehet ennek a Lada-márkakereskedésnek a reklámról, hogy egy jó ideig koporsó-márkákkal foglalkozó kell nekik reklámarcnak, és szponzorálják márkájukkal - igaz, közismert mentális és egészségi állapota sem zavarta őket.
anima
Úgy belém gyúttek hátulról, hogy még a napszemüvegem is felcsúszott. Mert azt biztos a kedves mélymagyar nézők is jól láthassák, hogy a napszemüvegem fel van csúszva, és ezért még az átlagosnál - magamhoz képest átlagosnál - is hülyébben nézek ki.
Amúgy áll mellettem két melltelen elvtelen nagyon csúnya transznemű, de ez a korral jár.
Cicamama55
Így, vagy úgy, de mindent megtesz ez a család, hogy hetente felkerüljön a címlapokra. Nem-e tolatás közben hozta össze ezt a sérülést?! Én ennek a famíliának egy szavát sem hiszem el!
papa.49
@Cicamama55: Nem lehetelten hogy beletolatott valamibe, mondjuk egy másik autóban a cigus, a kép is ami szerepelt az első hírben több száz méterre van a legközelebbi rendőrlámpától !!!
qxy
Megszólalt? " Di csák moré, szeméji sérülés? jájmá de mig hogy hát össze gyürödott a szeméjim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.