Autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és 24 éves lánya, Evelin a nógrádi megyeszékhelyen.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

A showman közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy Salgótarján belvárosában hátulról beléjük hajtottak, amíg egy lámpánál várakoztak.

Nagyon sajnálom, hogy Salgótarjánban egyesek autópályának nézik a belvárost! Köszönöm szépen a rendőrség gyors és szakszerű segítségét

– írta Facebook-oldalán a baleset után nem sokkal Győzike.

Szerencsére ő és lánya is jól van, ám az egyik helyi cégtől kapott Ladát a továbbiakban nem szeretnék használni.

Hihetetlen, hogy az emberrel mindig történik valami!

– mesélte a Blikknek a fejét fogva a Romantic frontembere.

Egy évre kaptuk volna használatra az autót, a kereskedő arra kért, legyünk a márka nagykövetei. Evelinnel elindultunk a városba, amikor egy lámpánál belénk hajtottak. Hála az égnek, velünk nem történt komoly baj, csak rettentően megijedtünk, a kocsi viszont elöl és hátul is összetört. Természetesen a balesetet okozó sofőr fedezi a károkat, de ezek után már nem szeretnénk használni az autót. Kellemetlen élmények fűződnek hozzá, és nem is éreznénk magunkat biztonságban benne, így köszönettel inkább visszaadtuk.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tessék mondani, hányszor jelenik meg ez a " hír " még,
hogy (le)sajnáljuk a büdös dakotákat ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Micike
Nagyon meg lehet szorulva a sálgótárjóni Lada, ha ezt az analfabétát kérte fel a márka nagykövetének és "szponzorációba" :D:D:D adta neki a kocsit. Mit szponzorálnak ezen a jóemberen? A keddi 7 órás gyomorszűkítő műtétjét? Ezt hazudta Béjja a minap élőben a FB-on meghatottan, aztán pénteken meg már furikázik?! Még a kórházban kéne feküdnie tele a beléből kilógó csövekkel, nem a városban furikázni a diplomácia szakos (XD) Evelinykével.
Nekem tetszett, ahogy leírta a koccanást:
"Sajnálattal közlöm mindenkivel hogy ma Salgótarján város központja belém és Evelin lányomba rohantak... Köszönöm szépen Salgótarján rendőrség gyors és szakszerű segítségét"
Szóval Sálgótárjón város központja belé és a "lányonba" rohant. :D:D:D:D:D Szerencsére a Salgótarján rendőrség szakszerű volt.
Anyám borogass!
sokanvagyunk
@Micike: Elég morbid elképzelése lehet ennek a Lada-márkakereskedésnek a reklámról, hogy egy jó ideig koporsó-márkákkal foglalkozó kell nekik reklámarcnak, és szponzorálják márkájukkal - igaz, közismert mentális és egészségi állapota sem zavarta őket.
anima
Úgy belém gyúttek hátulról, hogy még a napszemüvegem is felcsúszott. Mert azt biztos a kedves mélymagyar nézők is jól láthassák, hogy a napszemüvegem fel van csúszva, és ezért még az átlagosnál - magamhoz képest átlagosnál - is hülyébben nézek ki.
Amúgy áll mellettem két melltelen elvtelen nagyon csúnya transznemű, de ez a korral jár.
Cicamama55
Így, vagy úgy, de mindent megtesz ez a család, hogy hetente felkerüljön a címlapokra. Nem-e tolatás közben hozta össze ezt a sérülést?! Én ennek a famíliának egy szavát sem hiszem el!
papa.49
@Cicamama55: Nem lehetelten hogy beletolatott valamibe, mondjuk egy másik autóban a cigus, a kép is ami szerepelt az első hírben több száz méterre van a legközelebbi rendőrlámpától !!!
qxy
Megszólalt? " Di csák moré, szeméji sérülés? jájmá de mig hogy hát össze gyürödott a szeméjim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.