Amikor az énekesnő pár napja bejelentette, Budapesten utoljára július 28-án lép fel a Budapest Parkban, utána legközelebb csak két év múlva ad a fővárosban koncertet, egyből mindenki arra gondolt, babát vár és visszavonul. Ám, ahogy a karrierjében mindent, a babavárást is tudatosan tervezi.

Rúzsa Magdi beszélt a gyermekvállalási terveiről

Nem fogok kevesebbet dolgozni az elkövetkezendő két évben, csak Budapesten 2020-ig ez lesz az utolsó fellépésem. Egyszerű oka van: ez minden alkalommal így van, amikor Aréna-koncertre készülünk. Szóval nem, nem várok babát

- válaszolta a Bors kérdése, amely az firtatta, ideiglenes visszavonásának az-e az oka, gyermeket akar vállalni.

Aztán az énekesnő elmondta, hogy tervezi a jövőjét és mikor tervezi a szülést.

Igen, a magánéletben is tudatos vagyok, de azt persze én sem tudom befolyásolni, hogy kibe leszek szerelmes. De azt már igen, hogy ha megtaláltam a páromat, akkor figyeljek és vigyázzak rá. Ugyanígy tudatos vagyok a gyerekvállalás kérdésében is, készen szeretnék állni rá, azt érezni, hogy a maximumot fogom majd tudni nyújtani egy gyereknek.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kit érdekel ez a dolog sokunkat biztos nem egyébként meg kurvára rühelem, hogy mindenki a a határokon túlról betódul ide és kikiáltják sztárnak pedig még a középszert se éri el többek között ez a picsa is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem értem blogoló társaimat néha, hogy miért kell egy ilyen semmit se jelentő cikknél az interjúalanyra zúdítani ennyi haragot. Se jobb, se rosszabb nem lesz attól az élet, ha R.M. jól megkapja a magáét - csak megbántunk egy embert, akit valójában nem is ismerünk -, hát nem tökmindegy, hogy R.M. mikor szül? Mert nekem az. Ha időm engedi, és éppen ott leszek ahol ő, meghallgatom a koncertjét, ha éppen nem őt, akkor mást... nekik az a dolguk, hogy minket szórakoztassanak.
Ennyi és más semmi közünk egymáshoz.
Desischado
A halált sem érdekli ez a senkiházi luvnya!
emerencia
Még a rendszerváltás előtt ismerősöm kislánya egy balatoni nyaralás alkalmával labdázott Kovács Katival a partmenti strandon. Egy piros fürdőruhában nyaralt a pórnép között. Kedves volt, közvetlen mindenkivel pedig akkor már nagyon-nagyon híres énekesnőként ismertük. Azóta is ez a kép él bennünk róla. RM viszont bár szép hangja van, még nem tett le annyit az asztalra művészként mint Kovács Kati a nyolcvanas évek végéig. Mégis úgy viselkedik mint egy külföldi világsztár. Ezért vívta ki az itt élő emberek haragját. Valószínűleg olyan határon túli közösségből jött, ahol ez az elvárt viselkedés, ha valaki "viszi" valamire. Magyarországon viszont a közvetlen rajongói körön kívül a honfitársak nem szeretik, ha a másik magyar bármely okból úgy érzi, hogy megengedheti magának ezeket az allűröket. Az orbáni rendszer tévesen azt próbálja elhitetni a határon túli magyarokkal, hogy magasabb rendűek mint az ideszületettek. Sokan közülük ennek jegyében osztják saját szülőhazájukból az észt nekünk pl. a kommentekben vagy Magyarországra költözve oktatnak ki bennünket arról, hogy szerintük hogyan kellene nekünk itthon a szülőhazánkban élni. (Tisztelet a kivételeknek.)

Rúzsa Magdi is elgondolkozhatna azon, hogy megéri-e neki túldimenzionálni Magyarországon a saját sztárságát mert a reagálásokból már tisztán látható, hogy ahogy a megrángatott bölcs székely lány a választás előtt megjövendölte, visszanyal a fagyi.
Peller Anikó
@emerencia: Kedves Emerencia szeretlek ha Olaszliszkából való vagy és a tied az Emerencia válogatás (tokaji aszú).

De. Nem szükséges a KK-val összehasonlítani és nem is biztos, hogy veszítene. Én nem látok allűröket. Mire gondolsz ami elviselhetetlen egy RM koncerten? A többi meg magánügy.

@Desischado: Most is oda megyek, ha érted mire célzok.
emerencia
@Peller Anikó: Nincs közöm az aszúhoz. Nem emlékszem már, hogy honnan vettem magamnak ezt a nevet.

A művészetük megítélése szubjektív. Nekem KK jobban bejön de RZS-nek se rossz a hangja. Ami nem tetszik, azt sokan leírták már. (Esküvő a legismertebb templomban elzárva esernyőkkel, sötétített autó, titkolózás, stb.) Eldönthetné végre, hogy népszerű énekesnő szeretne lenni vagy olyan celeb, akinek az életéről olykor "véletlenül" tudósít a sajtó de a munkáját vagyis az éneklést már hanyagolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.