A színésznőt kirúgták A Tanár című sorozatból, és most felháborodva nyilatkozott a Borsnak. 

Ubrankovics Júlia: "Nem okés, ami most zajlik"

Fotó: RTL Klub

Nem csitulnak a kedélyek az RTL Klub sikersorozata, A Tanár körül, amelyből eltávolították az egyik főszereplőt, a Klaudiát alakító Ubrankovics Júliát. Az már kiderült, hogy Trokán Nóra érkezik helyére, most azonban végre megszó­lalt maga a színésznő is. 

"Kellesz, amíg úgy gondolják, ha viszont nem, akkor egyik napról a másikra kilök a rendszer, és bezáródik mögötted az ajtó. Ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged. Pedig a filmes szakma alapvetően nem ilyen, ezért nem okés, ami most zaj­lik. Sokat dolgoztam itthon és külföldön, a szakmánk alapja a konfliktuskezelés, a nyitottság az alkotók között, akkor is, ha kü­lönböznek a vélemények"

– mondta Juli a Borsnak. Aztán így folytatta:

Ahogy Nagy Ervin is kiállt ellenem, ez igazi döbbenet. Nem volt köz­tünk kémia, ezt nyilatkozta. Egyébként mi már játszottunk együtt a Katona József Színházban, A nagy Sganarelle és tsa című, Bodó Viktor rendezte darabban. Ott nem volt gond a ké­miával. – Azt gondolom, hogy ezt el le­hetett volna elegánsabban, korrektebben is intézni, semmi okuk nem volt rá, hogy ilyen módon bú­csúzzunk el egymástól. Elfogadom, hogy esetleg nem tetszik a munkám, mondjuk ötvenvalahány napot dolgoztunk együtt, ha nem voltak velem elégedettek, miért nem szóltak a huszonkettedik napon, vagy akármikor?

A Bors munkatársa az RTL Klubnak is szerette volna feltenni Juli kérdését, de a csatorna azt válaszolta, hogy folyamatban lévő peres ügyről nem nyilatkoznak.

(via Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
felesleges vergődnöd. egy vagy a többi közül. bizony sokaknak mondanak fel, és nem szólnak semmit. lejárt a szerződésed. nem kell indokolni semmit sem. ennyi. keress munkát. van. lehetsz kurva is. takarítónő is, de van más is.
dr frédikántor
@ittott: anyádnak ajánlgasd az utolsó mondatod főneveit, vagy a nődnek, de ha van lányod, akkor neki is lehet...
ittott
@dr frédikántor: valamit nem értesz, de mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.