Van, aki szerint veszélybe sodorta a gyermeket azzal, hogy nem kötötte be, és gyermekülést sem használt. Mások szerint túl van ez lihegve.

Mit művelt a kislányával Berki? Felháborodtak a kommentelők

Egy Bentley-cabrióból vigyorog ránk közös szelfin Berki Krisztián, új csaja, Mazsi és Hódi Pamelával közös gyermeke, Natasa Zselyke. A figyelmesebbek kiszúrták, hogy míg a két felnőtt bekötötte a biztonsági övet, Nati nem volt biztosítva. 

Az elégedettség titka: “nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van” #amieletunk #berkinatasazselyke #aberki @mazsirenata @katonaedina

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Be is indult a kommentháború. Amellett, hogy Berki értékrendjét és ennek lányára való hatását is kifogásolták – csak a külsőségek számítanak, és az, hogy minél drágább cuccaid legyen –, Krisztiánt az elfelejtett (?) biztonsági öv miatt is betámadták:

Enyhén életveszélyes a gyerekre nézve....

Csodálom, hogy még senki nem kezdett ki! Hol a gyerekülés?

Mindketto bekotve, de Nati nincs. ez mi ?

Nem kötekedem,de ez kicsit felelőtlenség Natira nézve....

Bentley-re telik, gyerekülésre nem?? :(

- záporoztak a feddések. Kisvártatva megérkezett a másik brigád is, aki védelmébe vette Berkit. Leginkább azt az érvet hozták fel mellette, hogy felelős apa, imádja a gyermekét, és tuti nem száguldozott annyira.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egyszóval az ótvar cigány és a kurvája egy kölcsönverdában. Ennek már rég egy börtöncellában kellene rohadni 3-4 kigyúrt kan cigány társaságában mint " anyuci "...
a H betűt szellentve--------HHHHHHHHH !
Pálinkás Pál
Csak egy gyors kérdés...kommentelők...mozog az autó egyáltalán??? Mert az bizony nem látszik a képen...
simmering73
A háttérben az a motoros csaj mindent visz. Véletlen vagy biodíszlet?
Micike
1. "Bentley-re telik, gyerekülésre nem?? " .kérdezi az egyik kommentelő. Nem, nem telik Bentley-re, ez is ingyen járgány, szponzoráció, mint Győzinek a sálgótárjóni Lada. Berkin az alsógatya sem az övé, az is a szponzoroké, ez nem titok. :)))
2. Az autó nem mozog, Berki csak könyököl, a lába nincs a pedálon és oldalra bámészkodik
3. Berki ugyan nyilván nem egy KRESZ-guru, de azt biztosan tudja, hogy gyerek nem utazhat az első ülésen ölben. Ha a gyerek, mint Zselyke betöltötte a 3 évet és legalább 135 cm magas, utazhat biztonságosan bekötve a hátsó ülésen gyerekülés nélkül is.
Egy álló autóban egy fotó erejéig meg oda ülteti a gyereket, ahová akarja, akár Mazsi vagy a saját nyakába is. Ha mozogna az autó, nem látszana a motoros csaj, (aki szintén oldalra bámészkodik és nem mozog), a háttér csak egy elsuhanó csíkos maszat lenne.
csipetke
Száz szónak is egy a vége.-ettől az agyatlan bűnözőtől vár valaki értelmes dolgot?Tulajdonképp csak azért tud a lapokba kerülni,mert mindig gondoskodik valamiről,amivel az embereket cukkolja.Nézzünk csak rá:-ez az ember maga a vizuális környezetszennyezés,nem értettem hogy miért tették képernyőre,(bár azt a tv-t talán tizen nézték az egész országban) se a fizimiskája,se az intelligenciája nem érte el a szintet,viszont valakinek a valakije lehetett.Nálunk minden szinten így működnek a dolgok.
volvós
Egyszóval az ótvar cigány és a kurvája egy kölcsönverdában. Ennek már rég egy börtöncellában kellene rohadni 3-4 kigyúrt kan cigány társaságában mint " anyuci "...
a H betűt szellentve--------HHHHHHHHH !
r2d2
Azt kell mondani, hogy állt az autó! Nem derül ki a fotóból egyértelműen, hogy mozgásban van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.