Nem akarjuk befolyásolni a nagyérdeműt, így nem kommentáljuk előre, mit lát, aki megnézi a Spar legújabb reklámját, amit a közösségi oldalán terjeszt. Gügyögésre fel! Le a kalappal a Spar hirdetését kezelők, kitalálók előtt, hiszen a reklámnak az a célja, hogy beszéljenek róla, ez pedig bejött! Ezek a sparos fiúk tudnak valamit….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Sorry, de azt gondolom a Spar hülye reklamját egy- vagy több magyar "szerkesztette". Neha beleolvasgatok mas forumokba is és sajnos egyszerüen nem értem a leirt szövegeket nagyon sokszor. A forditom teljesen feladja mármint ismeretlen nyelv. Szerintem ez kizárólag azert van mert a magyar nyelv teljesen ki van fordulva. Vagy rengeteg a magyarositott német szó sokszer teljesen helytelen használattal vagy ez a hirdetésen latható beszédet használják. Teljesen érthetetlen
RonaGyuri
miért van olyan reklám (lásd pl. CBA), ami nem ilyen???
advocat
Is-is. És van olyan reklám, amit a többedik meghallgatásra sem értek. Biztos bennem a hiba. Mert azért annyira nem érdekelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.