Kipróbálták, milyen egy Forma-1-es autóban ülni a pályán.

A vasárnapi Magyar Futam előtt többen kipróbálhatták, milyen érzés egy Forma-1-es versenyautóban ülve végigszáguldani a mogyoródi Hungaroringen.

Hosszú Katinka úszó, Palvin Barbi modell és Marco Rossi szövetségi kapitány kapott lehetőséget egy kis száguldozásra vasárnap a Hungaroringen.

Hosszú Katinka és Palvin Barbi is ment egyet a mogyoródi Forma-1 előtt

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/Doha Stadium Plus Qatar

Marco Rossi így nyilatkozott az élményről a Blikknek:

Húha! Hatalmas sebességgel mentünk, és félelmetes volt megtapasztalni, egy Forma–1-es autó milyen villámgyorsan megy, és milyen hirtelen képes lelassulni a kanyarok előtt nagyon élveztem ezt. Vezetni viszont nem merném (...) A futamot már sajnos nem tudom megvárni itt a pályán, mert délután NB I-es meccsekre megyek, hogy megnézzem a válogatottnál számításba veendő játékosok, hogyan teljesítenek.

Rossi után Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó ült be a kétüléses versenyautóba:

Először furcsa érzés volt, amikor beültem és nagyon megszorították a biztonsági övet. Ám később menet közben már örültem neki, mert félelmetes volt a tempó, és az erőhatás a kanyarokban (...) Korábban már ültem a német túraautó-bajnokság egyik autójában is, de ez az élmény sokkal durvább volt. Nagyon élveztem, még szívesen mentem volna néhány kört

- mesélte a lapnak Hosszú Katinka.

A beöltözött Hosszú Katinkáról, Palvin Barbiról és Marco Rossiról itt lehet megnézni a fotókat:

Két bombázó a Hungaroringen: Palvin Barbi és Hosszú Katinka valami egészen szokatlant művelt a pályán – fotók

Először a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya ült be hazánk egyetlen F1-es versenyző mögé, felbőgött a fülsüketítő motorzaj végigsuhantak az aszfaltcsíkon. – Húha! Hatalmas sebességgel mentünk, és félelmetes volt megtapasztalni, egy Forma-1-es autó milyen villámgyorsan megy, és milyen hirtelen képes lelassulni a kanyarok előtt nagyon élveztem ezt.

Palvin Barbara sem maradt ki a buliból – bár ő már többször ült ilyen versenyautóban, nem tudja megunni a száguldást:

A fékezés a legbrutálisabb érzés az egész pályán, olyankor tudatosul bennem, milyen elképesztő erők munkálkodnak itt. Hátul ülve nézelődtem, sőt az egyik barátomnak, aki a kocsiban ült, még integettem is (...) Szívesen kipróbálnám egyszer azt is, hogyan kell vezetni, de egyelőre nincsen jogsim.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Katinka! Valami hasonló őrült tempót villants az EB-n..
volvós
Barbika te már többször " beleültél " egy ilyen együléses " sebváltó rúdjába
méghozzá egy feketé(jé)be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.