gy hétig tartó bulik, eltűnések, kokain minden mennyiségben, egy fél élet feleslegesen. A most 52 éves Tony Marnach, azaz DJ Fat Tony mesélt évtizedekkel ezelőtti sötét korszakáról a brit Mirrornak.

A világhírű DJ csavarhúzóval feszegette ki a saját fogait, annyira be volt drogozva

Fotó: David M Benett / Dave Benett – Getty Images

„14 éves voltam, amikor elkezdtem inni, aztán 18 évesen a drogokat is felfedeztem” -kezdi. – „Az éjszakai klubok voltak a mentsváraim, így próbáltam palástolni szexuális zaklatással teletűzdelt, fájdalmas gyermekkorom. Úgy éreztem, droggal az élet nagyszerű és vicces.”

Marnach azt mondja, ő volt a leghangosabb, és az első, aki bajba keveredett. Nemsokára barátjának mondhatta Naomi Campbellt, Kate Mosst és Boy George-ot is. Aztán elindult DJ karrierje.

„Volt, hogy 100 dollárt is kaptam egy new york-i vagy londoni fellépésért, de a pénz nagy része a dílereim zsebében végezte. Először csak hétvégente ittam és drogoztam, aztán ez egy mindennapos szokássá vált.”

Az egykori lemezlovas állítása szerint volt olyan buli, ami kedden elkezdődött, és csak a következő hét hétfőjén ért véget. Napokra el is tűnt otthonról, pedig csak tejért ugrott le. A rengeteg aljzószer miatt külseje is borzalmassá vált.

„Előbb-utóbb már a kokain sem volt kellő hatású számomra, ezért áttértem a crackre. A húszas éveim végén már le akartam állni, de fogalmam sem volt róla,mit kezdjek az ételemmel drogok nélkül. Folyamatosan azon aggódtam, mi lesz, ha nem jutok kokainhoz. A halál volt az egyetlen jövőkép számomra, és rendszeresen láttam magam előtt, milyen lesz a temetésem” – írja az egykori DJ , aki mindeközben dollármilliókat keresett.

Tonynak megszakadt a kapcsolata családjával, édesanyjának pedig nem hagyta, hogy segítsen rajta. Féktelen életmódjában még párja sem tudta kontrollálni. A férfinek egyre több hallucinációja lett, egyszer pedig csavarhúzó segítségével törte ki a saját fogait a színpadon. Mivel a drogok hatása alatt az egész arca zsibbadt volt, nem érzett fájdalmat.

„28 éven át nem volt tiszta napom. De egy napon minden megváltozott. A párom, James egyszer egy klub padlóján talált. Összekuporodva feküdtem, előre-hátra hajlongtam. A mai napig libabőrös leszek, ha erre a pillanatra gondolok. Nagyon mély szomorúsággal nézett rám, de nem volt benne ítélkezés. Azt kérdezte, mi történt velem?” – ír a szívszorító pillanatról a sztár.

Fat Tony aztán rehabilitációra került, 11 éve pedig egyáltalán nem nyúlt sem italhoz, sem droghoz. James tekintete volt számára a fordulópont. Azóta Michael Jacksontól Maddonáig nagyon sok sztárral dolgozott együtt. Fogai nagy rekonstrukción mentek keresztül, azóta 20 évvel fiatalabbnak néz ki. Barátjának, Boy George-nak is segített leszokni.

„Ma már élvezem az életet, és tudom, hogy a drogok a kapuk a halálhoz vezető úton. Nem fogok újra rálépni erre az útra” – üzente Marnach.

Üzenete mindazoknak szól, akik kábítószereket használnak vagy súlyos alkoholproblémáik vannak. Saját történetének megosztásával szeretne segíteni rajtuk.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.