Weisz Fanni cége komoly adótartozást halmozhatott fel az utóbbi időszakban. A modell 2023-ig nem alapíthat új céget. 

A cegjegy­zek.hu és a tizenhárom állami lista összevonásával létrehozott Feketelista.hu adatai szerint komoly adótartozást halmozhatott fel a modell az utóbbi időszakban – írja a Bors.

A hamarosan férjhez menő modell a lap megkeresésére azt válaszolta, nincs tudomása az esetekről, sőt, őt is megdöbbentette és igyekszik utánajárni az esetnek.

„Sokkolt a hír, egyszerűen nem térek magamhoz, nem értem mi történhetett.

Tudomásom szerint Fanninak van egy kis földje, ami csak részben az övé, továbbá egyéb kisebb ingóságai is. Rég nem érintkeztünk egymással, engem is ledöbbentettek a cégeljárással kapcsolatos híresztelések, remélem nincs semmi komoly baj a háttérben” – ezt már Weisz Fanni barátja mondta a lapnak.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Weisz Fanni

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Majd keres magának egy télapót, aki rendezi az adósságait! Ez ma a menő! :(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Bukhat, így látja az újságíró, de ebből világossá válik, hogy dehogy bukik! Eszében sincs. Kongatják a vészharangot, meg előjönnek a legrosszabb verziókkal és mindenki tudja, hogy vele nem fog történni semmi. Jól elhúzzák, nyújtják az ügyet, aztán mindenki elfelejti, jöhet más hír.
Cicamama55
Majd keres magának egy télapót, aki rendezi az adósságait! Ez ma a menő! :(((
Hofipisti
Adócsaló, bűnöző és egyéb pernahajder építési vállalkozó, nagykereskedő, "Medihotel"-építő, stb. stb. egyszerre 6 - 8 céggel is szerepel a csúcs-adósok listáján. Ők hogy alapíthattak újabb céget?
Cicamama55
@Eladott Ország: Ez nem az én világom.
Eladott Ország
@Cicamama55: Ez csak egy javaslat, az elszállt pénzügyi keret pótlására. De valószínű, hogy a keresztapa Áder bácsi majd pótolja. Elkoccingatnak még nekünk itt évtizedekig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.