Több mint 20 országból 150 Leonard Cohen-rajongó érkezik Magyarországra augusztus első hétvégéjén, hogy egy három napos fesztivál keretében emlékezzen a kanadai énekes-dalszerzőre.

Leonard Cohen világtalálkozót rendeznek Budapesten

A rendezvénynek a Budapest Jazz Club ad otthont, és külföldi zenészek mellett magyar előadóktól is megszólalnak Leonard Cohen dalai – közölték a szervezők az MTI-vel.

Falusi Mariann és a Sárik Péter Trió új esttel készül, amelyen vendégként fellép Jávori Fegya, a Budapest Klezmer Band vezetője is. A Hallelujah és a többi híres Cohen-dal mellett a Sabbathsong zenekar klezmer zenével szórakoztatja a közönséget.

Az egész estés koncertek és késő estig tartó beszélgetések, közös éneklések mellett a világ minden tájáról érkezett csoportok Budapest látnivalóival is megismerkedik.

A kétévente megrendezett Leonard Cohen találkozók sorában ez a tizenegyedik, de ez a legelszántabb rajongók minden évben összegyűlnek a görögországi Hydra szigetén is, ahol Cohen a hatvanas években egy évtizedet töltött, és ahová egész életében visszajárt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.