Kétségbeesés váltotta fel a reményt Weisz Fanni édesanyjánál. Alig pár hete állt kamerák elé Ágnes hogy szeretetéről, támogatásáról biztosítsa lányát távolról is. Úgy gondolhatta, ez a gesztus áthidalhatja a közte és Fanni közt lévő szakadékot, de nem így lett.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szánalmas hülye! Mit levelezik? Menjen oda és beszéljék meg, ha meg nem megy ne erőlködjön, mert annak általában besz@rás a vége!
Dr plágium
Végig olvastam (nagyjából). Azt gondolom Fanni siket, de nem bolond.
Miért fordul anyuka ügyvédhez? Talán gyámság alá akarja helyeztetni a lányát? Ezzel a nyílt levéllel ismét csak a lányát alázza meg. Sajnos van olyan amikor annyira megbántanak valakit, hogy megszakítja a kapcsolatot a családjával. Anyuka magába nézett már? Meg próbálta össze rakni mi vezetett idáig? Nem kellene a családi problémákat a bulvárban meg jelentetni. Fanni nem is reagál ezekre a vádakra, több esze van mint az anyukának. Azt hiszem el kell engedni Fannit, élje a maga életét. Ezekkel a levelekkel anyuka csak ront a helyzeten
Az hogy Fanni sovány betudható a divatnak, most ez a trend, a sovány modellek keresettek.
A vőlegény viccei pedig, nos van amikor olyan bensőséges a viszony hogy ezt minden sértés nélkül teszi. Fanni bizonyára tudja ezt, ha bántónak érezné már szakított volna vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.