Nyílt levelet intézett Hajmásy Péterhez, Weisz Fanni vőlegényéhez a siket modell édesanyja.

Így "alázza" Weisz Fannit leendő férje – kiborult a modell édesanyja
Fotó: Instagram/Weisz Fanni

Mint korábban megírtuk, Weisz Fanni és édesanyja között évek óta nem oké minden. Bár a kapcsolat nem szakadt meg, találkozni csak ritkán szoktak, és példának okáért Fanni az esküvőjére sem hívta meg a kedves mamát.

Az édesanya nem akarja ezt annyiban hagyni, és nyílt levelet küldött a Bors szerkesztőségének. A lap készségesen közzétette, mi pedig idézzük a lényeget:

Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lá­nyom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyerme­kemmel.

Az édesanya szerint Péter nem adja jelét, hogy valóban szeretné a lányát, sőt, inkább rendszeresen megalázza Fannit.

Miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van? ... Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? ... Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csont-sovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz közös gyermekük, akkor majd Fannit háta mögött kibeszélik?

– írja többek között Fanni anyukája, aki arról igyekszik biztosítani lányát, hogy rá és a családtagjaira bármikor számíthat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha a csend beszélni tudna
Négymilliárd hangon szólna
Mindarról, mi bennünk rejtve él
youtu.be/tV3vDwS4Caw
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Vajon a kislány korában mennyire volt vele, mert nagyon sok siket gyereket a szülök beadják a siketek intézetébe. Kedves anyuka ne újságokon keresztül üzengessen hanem látogassa meg és tisztázzák a nézet eltérést.
Dr plágium
Végig olvastam (nagyjából).zarojel.hu/megrendito-nyilt-levelben-fordul-lanyahoz-weisz-fanni-edesanyja/
Azt gondolom Fanni siket, de nem bolond.
Miért fordul anyuka ügyvédhez? Talán gyámság alá akarja helyeztetni a lányát? Ezzel a nyílt levéllel ismét csak a lányát alázza meg. Sajnos van olyan amikor annyira megbántanak valakit, hogy megszakítja a kapcsolatot a családjával. Anyuka magába nézett már? Meg próbálta össze rakni mi vezetett idáig? Nem kellene a családi problémákat a bulvárban meg jelentetni. Fanni nem is reagál ezekre a vádakra, több esze van mint az anyukának. Azt hiszem el kell engedni Fannit, élje a maga életét. Ezekkel a levelekkel anyuka csak ront a helyzeten
Az hogy Fanni sovány betudható a divatnak, most ez a trend, a sovány modellek keresettek.
A vőlegény viccei pedig, nos van amikor olyan bensőséges a viszony hogy ezt minden sértés nélkül teszi. Fanni bizonyára tudja ezt, ha bántónak érezné már szakított volna vele.
Eladott Ország
Ha a csend beszélni tudna
Négymilliárd hangon szólna
Mindarról, mi bennünk rejtve él
youtu.be/tV3vDwS4Caw
JAJMÁR
Ąz anyąnak sdgìtsėgre van szūksėge. Az elengedės nehėz, de milyen nehėz lehet, ha a gyerekről a szūlő azt kėpzlte, hogy soha nem vàlik le, hogy mindig ő lesz a ldgfőbb tàmasza, hiszen nem hall! Ės most elveszìti, elveszik tőle! Segìteni kell az anyànak, ės a fiataloknak is tenni kellene, hogy a "levàlàs" ne okozzon lelki traumàt, ės összeoomlàst. Pszichológus kell!
Manhattan
@JAJMÁR: És, ha igaza van? Ha tényleg ezt műveli vele a srác? Én sem hagynám!
JAJMÁR
@Manhattan: Lehet igaza is, persze, de a Fanni nem hülye, csak nem hall. Nem tegnaptól. Megtanulta kezelni, tud kommunikàlni ės felnőtt ember! Döntėsi joga van. Ha hibàzik, ahogy mindannyian, akkor majd tanul belőle.
Az anya meg aggódik, ahiogy minen anya, de ez màr "bdteges". Szerintem.
Dr plágium
@JAJMÁR: Nekem olyan érzésem van, hogy bárkit választana Fanni ugyanez lenne a reakció. Teljesen magához akar(ja)ta láncolni, hogy senki más ne kerüljön a lánya közelébe.
Katalina62
@Manhattan: akkor is hagyni kéne! Felnőtt értelmes nő, ha az anyának van igaza, akkor, ő próbált segíteni! Viszont, ha csak féltékeny, azzal magának is sokat árt!
Manhattan
@Katalina62: Mi az, hogy hagyni kéne? Amikor alázzák a gyerekemet? Nemá!
Katalina62
Ha ez igaz, és Fanni tűri mit lehet tenni?
Katalina62
@Manhattan: mi van ha Fanni nem érzi úgy, alázzák?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.