Arnold Schwarzenegger egy kemény munkanap után sem pihen – ez derül ki a sztár Instagram oldalára feltöltött legújabb videójából, amely Budapesten készült.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

A Budapesten és Komáromban forgó Terminátor filmek sztárja közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy mivel töltötte a vasárnapját, miután előzőnap egész éjjel a klasszikus film folytatásán dolgozott.

Arnie nyeregbe pattant, majd miután a Parlament környékén tekert egy kicsit, az útja az edzőterembe vezetett, ezt követően pedig legurított egy pohár sört.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Amúgy ezek szokásos spontán felvételek vagy fizetett imázsfilmek?
wagabund
Az egyszeri kisgyerek mondta a tanítónéni kérdésére, ...

- mi szeretnél lenni kisfiam?
-hát svájci néger!...
-svájci néger? talán Schwarzenegger?...
-az lehet, de annak semmi értelme...

szóval "Swarci" nagyot alakított a testépítésben(mister Univerzum díj), és legalább akkorát a szórakoztató filmek terén...a Kaliforniai kormányzóságról nem is beszélve...ugyanis osztrák a szentem..
relatív
A háttér korábban kellemesebb volt a fák, és a volt Köztársasági elnök, a most láthatónál sokkal intelligensebb szobrával...
simmering73
Ahogy néztem a tévében ezt a roggyant öregembert, szerintem a biciklin is a dublőre volt. Forgatni jött, de ahogy a riporter mondta szinte mindent a dublőrök csinálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.