Lázár János bejelentkezett a vakációja alatt.

Lázár János eddig ritkán mutatta meg családját a kamerának. Most azonban kivételt tett, és nem akármilyen helyről jelentkezett be:

a Stonehenge mellett lőtt szelfiket két fiával és feleségével

- szúrta ki a Blikk.

Egyben a Család, mint a Stonehenge

– írta a kép mellé az egykori miniszter.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az időközben mezei képviselővé lefokozott Lázár János, aki Hódmezővásárhely egykori polgármestere volt, majd később mindenhez is értő miniszterként építette a jövő(jé)t, a teljes leépülés stádiumában van egyébként is. Lázár János, alapjáraton mindenhez értő, emberarcúnak tűnő hidegvérű gyilkosa a jóérzésnek. Márpedig amikor ez az ember megszólal, akkor az arrogáns cinizmus kibassza az összes toleranciám biztosítékát. Lázár Jánosnak sincs ujjlenyomata. Ez szinte bárkivel előfordul, hogy nincs ujjlenyomata. Van akinek semmije nincs, arról meg tudjuk, hogy annyit is ér, nem igaz? Akkor meg? A mosónők persze korán halnak, de nem hiszem, hogy Lázárnak bármi fogalma lenne a kétkezi munkáról. Nem az a baj, hogy ujjlenyomata nincs esetleg, hanem hogy gerince, lelkiismerete, tartása, becsülete sincs. És már semmitől nem riad vissza. Semmitől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Egy rémes család...a nagyorrúval az élen...Amúgy jani a qrwanyád !!!
evacica
Hát ki is kell pihenni azt a fáradságos munkát ami a vagyon harácsolással telt!
papa.49
@evacica: Meg még kastélyt is épített, bekerítette őrség van, meg kamerák mindenfele !!!
Ja és be is rendezte igazi ,,ÚJGAZDAG MÓDRA,, ritka szarul, ha a képeknek lehet hinni !!!
papa.49
Cserpákos táskahordozó MI VAN A 44 FŐÚT ÉPÍTÉSÉVEL, NAGYON ELTŰNTEK A GÉPEK, AZ EMBEREK A HELYSZÍNEKRŐL !!!
Páran kapirgálnak itt,ott, jól szétkúrták a földeket körforgalmak tömkelege épül, mikor egy egyszerűbb megoldással le, fel hajtóval is működne a dolog !!!Kunsztmárton határában kb, 400 hektár jó minőségű termőföldet áldoztak be, Tiszakürt bejárójától indul a dúlás, és Kondorosig tart, több helyszínen !!!Közben a 44 főút már közelít a romániai minőséghez !!!
Eladott Ország
Mindenki nagy örömére Lázár János visszatér. Úgy tűnik, Lázár János Facebookon előadott rettegése nem hatotta meg a világot, ugyanis az Economist Intelligence Unit (EIU) újra Bécset választotta a világ legélhetőbb városának. Ők valamiért nem rettegtek, sőt. Mi lehet tehát a gond? Esetleg Lázár Jani szándékosan hazudott? Ez persze költő kérdés, hisz tudjuk, hogy pontosan ezt tette. Talán Orbán Viktor megrendelésére, talán kapaszkodva még az utolsó szalmaszálba bizonyítani akart a hatalomnak. Ami viszont ennél is fontosabb, Bécs a világ legélhetőbb városa lett, Budapest pedig a 34. helyet szerezte meg ugyanezen a listán. Annak ellenére is, hogy a kormány szerint Budapest a világ legbiztonságosabb, legjobb és legkeresztényebb városa, a nemzetközi elemzőkig ez még nem jutott el, őket valamiért sokkal inkább a migránsokkal teli, hanyatló Bécs nyűgözte le. Remélem mondanom sem kell, hogy egyértelműen Soros állhat e blama hátterében.
qxy
szokjál is hozzá a kövekhez köcsög. Mert a sitten csak az lesz . és a szelfi bot a seggedbe lesz.
De előbb a főügyészt kellene lapátra tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.