Először adott élő interjút Kulka János színművész a 2016-os agyvérzése óta.

Az ATV műsorában adott interjút Kulka János színművész. Elsőre ez nem is lehetne olyan nagy hír, de mint köztudott, Kulka 2016-ban agyvérzést kapott és életmentő műtéten esett át. Ezek után nemcsak hogy beszélni, de járni is újra kellett tanulnia. 

Kulka János: "Ez egy börtön"

Kulka János színművész és Szecsanov Martin operatőr Ujj Mészáros Károly X. című skandináv típusú krimije forgatásán Budapesten 2017. április 13-án.

Fotó, címlapi kép: MTI/Kallos Bea

Egészen mostanáig csak egyszer adott interjút az RTL Klub-nak a múlt héten, abban már viccelődött és bolondozott, de azt leszögezte: olyan már nem lesz, mint volt. 

atv.hu

ÉLŐ: Kulka János első tévéinterjúja a betegsége óta

A mostani élő interjúban klinikai logopédusa, Varga Sarolta kísérte. Kulka elmondta, sajnálja, hogy a sztrók óta gondolkodik, miért is történt vele mindez, de arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy gőgös volt az eset előtt. 

Ez egy börtön

- utalt arra a színművész (aki színpadra már nem fog állni, de filmekben még szerepelne), hogy nehezen tudja kifejezni magát. Ehhez tette hozzá Varga, hogy Kulka intellektuálisan teljesen rendben van, de kifejezni az afázia miatt nehezebben tudja magát a normálisnak elvártnál. 

A színész azért is vállalta a szereplést, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon az afázia, azaz az organikus agyi sérülés következtében létrejövő beszédzavar.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Igaz, ez az állapot egy börtön azoknak akiknek nem tud működni a memóriájuk az agyvérzés után.
advocat
Bizony! Azt a bizonyos 3 órát jó időben elérni. Mert akkor még minden rendbe jöhet. Ennyin múlik.
papa.49
Ő eltudta mondani ,,ez egy börtön,, és azok akik még eddig se jutottak el, csak tudják,és nem tudják az egészségeseknek tudomására hozni az érzéseiket, a gondolataikat, nekik még sokkal nehezebb ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.