Ha az irodában is állandóan kiscicás videókat nézegetsz, és gyakran azon kapod magad, hogy mennyire jó lenne itt hagyni ezt az egészet a francba, és elhúzni valami eldugott, de szép helyre, akkor ezt az állást garantáltan neked találták ki. Persze egy kis kalandvágy azért kell hozzá, na és tényleg mérhetetlen rajongás a macskák iránt. Ez nem valami vicc, valódi állásról van szó.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Mirabilis: a cicák nyelvén :) ami annyit is jelent szeretni kell őket. Nekem nincs jogsim így kizárt a dolog. Hajrá, Mirabilis!
Commenter
@Mirabilis: olvastam a felhívást kell a jogsi. Fuvaroznod is kell a cilákat. De nem csak ezért nincs hajrá commenter sem, hanem azért is, mert nekem is 3 van és másra nem bízom őket.Három macska utálja egymást csak kettő lehet jó haver, ez is tapasztalat, sok éve tartok én is, és el nem tudnám képzelni az életet nélkülük.
Commenter
@Mirabilis: tegnap írtam hogy be kell szerezni egy negyediket úgy meglesz a haverság, állatorvos mondta hogy 3 macska együtt nem jó ötlet. Csak ritkán szoknak össze hárman és az is évekbe telik. Legideálisabb egyszerre kettőt tartani, vagy kettőtől fölfelé mindig páros számban. Nálunk sajnos a legidősebbet űzi a legfiatalabb :(
Commenter
@Mirabilis: Részvétem, tudom mit élsz át. Nálunk a seniort (9 éves) terrorizálja a két egy éves(domináns nőstények) Sajnos az öreg olyan rosszul tűri hogy a házba se mert egy ideig bejönni, növényi nyugtatót kellett bevetni. Én már megváltam volna junioroktól ha nem a kicsiké lennének. A senior az enyém és számomra ő az egyik legnagyobb kincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.