Ha az irodában is állandóan kiscicás videókat nézegetsz, és gyakran azon kapod magad, hogy mennyire jó lenne itt hagyni ezt az egészet a francba, és elhúzni valami eldugott, de szép helyre, akkor ezt az állást garantáltan neked találták ki. Persze egy kis kalandvágy azért kell hozzá, na és tényleg mérhetetlen rajongás a macskák iránt. Ez nem valami vicc, valódi állásról van szó.

(Forrás: 24.hu, Commenter által)

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Itthon - 2019. April 20., 08:30
Szökni akart a Teréz körúti robbantó

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Mirabilis: olvastam a felhívást kell a jogsi. Fuvaroznod is kell a cilákat. De nem csak ezért nincs hajrá commenter sem, hanem azért is, mert nekem is 3 van és másra nem bízom őket.Három macska utálja egymást csak kettő lehet jó haver, ez is tapasztalat, sok éve tartok én is, és el nem tudnám képzelni az életet nélkülük.
Mirabilis
@Commenter: Hát, akkor maradunk. Nahát, nálad is utálják egymást? Kettő van amikor összepuszilkodik, aztán meg az egyikük kergeti ezerrel a másikat, hogy repül a szőnyeg és van az ordítás. De a harmadikat mindkettő kergeti, semmi haverkodás, még a telekről is kiűzik.
Commenter
@Mirabilis: tegnap írtam hogy be kell szerezni egy negyediket úgy meglesz a haverság, állatorvos mondta hogy 3 macska együtt nem jó ötlet. Csak ritkán szoknak össze hárman és az is évekbe telik. Legideálisabb egyszerre kettőt tartani, vagy kettőtől fölfelé mindig páros számban. Nálunk sajnos a legidősebbet űzi a legfiatalabb :(
Mirabilis
@Commenter: Anyukám be nem tenné a lábát, ha még egyet beszerválnék. Neki már a 3 is sok. Ideális, idelális a kettő! De ha jönnek?
Nálam a 3. befogadott annyira övének érzi a lakást -legfiatalabb, 1 éve van nálam - űzi a 2. befogadottat, aki már 6 éve lakik nálam. Az meg hagyja.
A senior, meg ha úgy tartja kedve, mindkettőt.
Commenter
@Mirabilis: Részvétem, tudom mit élsz át. Nálunk a seniort (9 éves) terrorizálja a két egy éves(domináns nőstények) Sajnos az öreg olyan rosszul tűri hogy a házba se mert egy ideig bejönni, növényi nyugtatót kellett bevetni. Én már megváltam volna junioroktól ha nem a kicsiké lennének. A senior az enyém és számomra ő az egyik legnagyobb kincs.
Mirabilis
@Commenter: Nálam a senior - 10 lesz nov 7-én- le van lassulva, de ha begurul, le akarja gyilkolni a 3. at és világgá kergeti. Bár előtte összepuszilkodtak. Ki érti?
De a 2.-at, Fruzsikát mindegyik üldözi, el kell különítenem, amikor bejön, hogy nyugodtan tudjon enni. Nálam pont a 2. az aki alig mer bejönni, beszagol, körülnéz és sarkon fordul. Hiába könyörgök neki, hogy jöjjön be.Csak naponta egyszer az éhség hajtja be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok