A márka többek között karácsonyfadíszekre és videojátékokra is kért védjegyoltalmat. Négyféle 2rule védjegyre kért nemzeti oltalmat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Magyar Sportmárka Zrt. még március 10-én, de a védjegy nemzetközi bejegyzését nem igényelték - írja a 24.hu, amely a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának honlapján közzétett tájékoztatás alapján azt írja, a védjegyek bejegyzése még folyamatban van.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Vajh melyik a cél?

A sportmezek világa mellett mást is uralni óhajt Lolo a hű barát

A hvg.hu járt utána, hogy a derék 2rule mint márka mi mindenre terjed ki. Pontosabban, hogy „Négyféle 2rule védjegyre kért nemzeti oltalmat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Magyar Sportmárka Zrt. még március 10-én, de a védjegy nemzetközi bejegyzését nem igényelték”
Ennek során kiderült, hogy többek között: „ruházati cikkek, cipők, kalapáruk”. Az utóbbira azért vannak ötleteim:

hirhatar.com/wp-content/uploads/orb%C3%A1n-kalapban.jpg

avagy


4cdn.hu/kraken/image/upload/s--KTFUPNGQ--/c_limit,w_1160/6lsszVX5jeNVSFHQs.jpeg

esetleg

ujszo.com/sites/default/files/image_entities/Serbia_Hungary_02520-ba3cdf5421e7494e973b23d8c3641746.jpg
simmering73
Nerkompatibilis családok 2rule mezben, 2rule karácsonyfadísszel díszített fenyőfa mellett ünneplik a karácsonyt. Igen, ez már a 2ruletáj.
kereső
A kinai gagyi helyett jön a lölö gagyi- de ez nemzethy lesz,még ha drágább is.
Qqberci
Mit akasszunk a fára?...

Gerő elvtárs fölkérte Déry Tibort, mondjon neki valami tervet a fogadtatáshoz, ne kerüljön valami sokba, a főtitkárt lepje meg, s a népnek is örömet szerezzen.
Déry, aki igen nagymérvű volt akármilyen helyzetben, kelletlenül vállat vont, s odavetőleg mondta, nem tudok semmit. Egy kis szünet után elkezdte, tán mégis. Gerő örömtől sugárzó szemekkel biztatta, nos, nos?
A drága Mátyás a hídon hajtat át?
Da.
Tehát a hídfőnél arra a két oszlopra?
Da, da.
Akkor az egyikre akasztasd fel Farkas Mihályt, a másikra magadat. Nem is kerül valami sokba, a drága embert meg fogja lepni, s a népnek is örömet szerez.
Nessy
@Qqberci: Jelen esetben meg kellene erősíteni a két oszlopot!
Nessy
Van pofája karácsonyi díszt gyártani? Hiszen a Szent család manapság nálunk illegális bevándorló terrorista migránsnak minősülne, és ha esetleg még bele is fulladnának az Égei tengerbe, többen "keresztényi" öröm táncot lejtenének, mint tették pár napja.
Commenter
Télapó jelmez, szaloncukor is várható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.