Nem ott tartották a kézfogót, ami a családhoz eljuttatott meghívón szerepelt.

Ilyet sem sűrűn látni – ezzel a trükkel tartotta távol az esküvőjétől családtagjait Weisz Fanni

Rendesen kicselezte az esküvőjére kíváncsi családtagjait Weisz Fanni. A siket modell szerettei nélkül mondta ki a boldogító igent Hajmásy Péterrel – tudta meg a Bors. A dolog pikantériáját az adta, hogy

az esküvő nem a szülőknek küldött meghívóban szereplő időpontban és helyszínen volt.

A lap információ szerint Fanni bő egy hónapja juttatta el a meghívókat a barátainak, illetve a család néhány tagjának. A szöveg szerint augusztus 11-én 15.30-kor a IV. kerületi Polgármesteri Hivatal dísztermében mondta volna ki a boldogító igent Fanni. A Fanni házasságát ellenző családtagok ugyan bojkottálták az esküvőt, de akadtak olyanok, akik hiába várták az ifjú párt a helyszínen.

Megértjük, ha valamiért újra kellett szervezni az eseményt, de ez akkor sem volt szép dolog

- mondta a lapnak a modell egyik ismerőse.

Fanni édesanyja nem akart erről beszélni, de azt megerősítette, hogy a család nem ka­pott értesítést a pártól a helyszínváltozásról. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A családot akarta alázni, vagy saját magáról állított ki bizonyítványt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miközben a médiában a szellentésükről is beszámolnak???
colibri
Milyen rafkós ez a kis siket lány, vagy inkább a jelenlegi párja az??
csipetke
@colibri: 12:14 Van az a mondás,hogy:-"Ki kivel hál,olyanná vál".Ebben biztos van valami.Nem tudni,mitől van a lány,és anyja közt ez a rossz viszony,de most félre kellett volna tenni mindent,és a mamát is meghívni.Ezt majd később meg fogja bánni ez a lány.Nagyanyám azt mondta,hogy esküvőn,és temetésen nem szabad haragudni.
Commenter
@colibri: meggyőződésem, hogy ez itt már a zsák a foltját esete. Fölösleges és övön aluli ütés volt a családja felé. Ha nem akarom hogy a család részese legyen az esküvőnek akkor nem hívom meg, de nem küldök kamu meghívót. Még jobb, ha ilyenkor csendben összeházasodnak mindössze két tanúval. Szerintem ennél meghittebb nincs. Két ember összetartozása nem feltétlenül kell hogy több száz ember ingyen kaja pia szórakozásáról kellene hogy szóljon, csak hát még mindig ez a beidegződés él, és ez a társadalmi elvárás is. Nem az én világom, ha fizetnének se csinálnám.
colibri
@csipetke: Egyet értünk és a nagyanyád is jól mondta, amit idéztél tőle.
Macskaszem
Jobb lett volna, ha egyáltalán nem küld meghívót, mert ez így egy utolsó ótvar tahóság. Egyszer még nagyon fogja ezért szégyellni magát.
sokanvagyunk
A családot akarta alázni, vagy saját magáról állított ki bizonyítványt?
Commenter
@sokanvagyunk: Is-Is. Mindkettőt sikerült elérnie.
Katalina62
Ha ez így igaz, nagy aljasság, ha nem igaz, Fanninak csak jelezni kéne ezt, mert ez már nem pletyka, hanem rágalom!
CsipkeRózsa
Gondolom, nem változott a helyszín, inkább egy gonosz tett volt a lánytól a félrevezetés.
Commenter
@Katalina62: @CsipkeRózsa: változott a helyszín, egy erdőben volt az esküvő. Szándékos volt a félrevezetés, és nem lehet ezt semmiképpen sem csak a férjre fogni.
www.life.hu/sztarok/20180813-reszletek-derultek-ki-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-eskuvojerol.html
nezelodo
Még sokra viheti, akár kormányzati tényező is lehet...
lampa laz
Ez aljas dolog volt, bárki, bármi legyen is az oka.
Fanni fogsz te még anyád vállán zokogni, mert ő örök, de 1 pasi nem..
Edmond Dantes
Na végre,most már értem,hogy miért őt alkalmazza jeltolmácsnak a köztársasági elnök.Áder pont ilyen "vicces".
szaboria1
Kár rajta csámcsogni mi nem tudjuk mi is zajlik közte és anyukája között. Kis gyerekként lehet, hogy lelki trauma érte és nehezen tudja túl tenni magát.
Commenter
@CsipkeRózsa: lehetne igen. Nem zárja ki az önállóság, a házasság azt, hogy az anyjával jó kapcsolatot ápoljon, és attól hogy sérült még senki se kívánja, hogy ne éljen teljes életet ha képes rá. Gondolom az édesanyja is így van vele, hiszen sajnos nem lehet majd ő sem örökké ott mellette. Itt másról is szó van, ti. arról, hogy a férj és az anyós nagyon nem kedvelik egymást, tkp ezért szakadhatott meg az anya lánya kapcsolat. Az elnyomó anyai hozzáállás (már ha tényleg így viselkedik az anya) csak másodlagos indok, vagy műindok az elhidegülés miértjére.
Nessy
Talán tisztességesebb lett volna megmondani, hogy ne jöjjenek el a családtagok, illetve a nem kívánatos vendégek.
Vagy konfliktus kerülő a lelkem?
papa.49
@Commenter: Mindenesetre ezt én nem tenném zsebre, már megjelent volna a közleményem a ,,nevezett NEM A LÁNYOM,, oszt. jónapot !!!
Egyébként nem véletlen a ,,beosztása,, sem, ilyen genyókra van ott szükség !!!
papa.49
@Nessy: Van erre egy rövid 4 betűs szó ,,tetű,, ...
szaboria1
@CsipkeRózsa: Én csak találgatom nem e a pénz játszik itt nagy szerepet. Nem szoktam a mokkát nézni de holnap megnézem az anyuka érvelését. Amennyiben a pénzről lesz szó akkor az anyuka nem jut a húsos fazékhoz.
Commenter
@papa.49: nem minden szülő gondolkodik így, az övé sem. Már nem küldtem be a cikket, mert így is túl lett hájpolva a siket "modell" meg az esküvője és családi balhéja is, de az édesanya még most is a lányaként tekint rá. Ez az ő döntése. Ha a nagy családbarát KE-ben lenne tisztesség, most tenné lapátra a jeltolmácsát. De nem fogja ezt megtenni káder. Remélem újévkor már sem a halak és a kutak nagy barátját sem a jeltolmácsát nem fogjuk a képernyőn viszontlátni. Ha nem lett volna Tvrtko és a KE azt se tudnánk hogy ez a nő a világon van. Egy ember lenne a sok közül aki sajnos mint oly sok más sorstársa fogyatékkal él, és megpróbálja a maga módján kihozni a legtöbbet az életből.
papa.49
@Commenter: Meg kell mondjam a trutykóról sincs nagy véleményem, de ez szubjektív dolog, valahogy ha valaki maszkok mögé bújuk nekem már nem gyere be !!!
Amit a csajról írtam ahhoz csak annyit teszek hozzá az Apám egyszer vérig sértett a gyermekeimen keresztül engem soha többé nem találkoztam vele, pedig én felnéztem rá, de megbocsájtani nem tudtam amit mondott, 17 év után a temetésére mentem el !!!
Commenter
@papa.49: Trutykóról max. ő maga van nagy véleménnyel. Vmikor jó tudósító volt, de ez már a múlté.Nagyon súlyos dolgot mondhatott az apád, és én hiszek benne hogy valóban vannak feloldhatatlan konfliktusok sajnos. De ez a történet egy elbulvárosodott celebsztori, nem minden híres ember a sajtón keresztül üzenget, szól be a családjának, és fura ez az egyszer imádlak máskor utállak viselkedés is. Ezt a trendet a híres színésznő és a volt menye kezdte. Úgy látszik másoknak is bejön ez a stílus.
papa.49
@Commenter: Ha akarod priviben megírom...
Igen a Pécsi és a menye ...
Commenter
@papa.49: nem szeretném, ha sebeket tépnél fel csak ezért. Én elhiszem és nem találok benne semmi kivetnivalót. Nincs olyan család ahol ne lenne konfliktus.
papa.49
@Commenter: Azért megírom már régi a dolog..
Commenter
@papa.49: a legrégibb sebek néha a legmélyebbek. Nincsenek elfeledve csak eltemetve.Még a mesebeli családok is ütköznek, nemhogy a valódiak. Ahány ember annyi szempont és annyi igazság.
papa.49
@Commenter: Olvasd el még jól is esett leírnom ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.