A földönkívüliek mellett a szellemvilággal is kapcsolatot tart az Edda frontembere. Vali néni évek óta segíti a felnőtt férfit jó tanácsokkal.

Pataky Attilát halott édesanyja telepatikus úton látja el jó tanácsokkal

Édesanyámmal tudok kommunikálni. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, és ez a halála után sem változott. Telepatikus úton kommunikálunk, érzem a jelenlétét. A segítségét szoktam kérni nagy életfeladatok előtt, de emberismeretben is kisegít. Sokszor egész hosszan. Még az életében megígérte, hogy mindig segíteni fog, és ezt most be is tartja – mesélte a Borsnak Pataky, hozzátéve: az „odaátról”, vagyis a túlvilágról is folytatnak eszmecseréket.

Cikk- és címlapkép: Youtube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A sok pia bizony okoz ilyen látnoki képességeket :) ( ha drog is van pláne)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Ez mindig ilyen hülye volt! Na pubikàm ha a fasz főnököd indul Grazba kezelésre kéredzkedj mér fel mellé a WV buszba hátha ideiglenesen is de tudnak rajtad segíteni-:))))))
karma1
@cikicakk55: A vallasos emberek EPPEN nem hisznek ebben a halottlato mediumban - ok tagadnak minden ilyen lehetoseget (kulonben ezt nem ertem, hogy miert?)
Akit en is ismerek szemelyesen (Sue Nicholson) az egy olyan filmsorozatban dolgozik, ahol megtortent eseteket rekonstrualnak 3 ilyen kepesseggel rendelkezo medium segitsegevel.Nagyon szigoruak a feltetelek: minden medium 8 orat kap arra, hogy leirja az aldozatot, megmondja azt, hogy milyen modon halt meg az illeto, es hogy feltetelezes szerint ki volt a tettes? Ezek minhd-mind megtortent esetek, a dokumentumfilm vegen van a rendorsegi telefonszam, hogyha valakinek lenne hozzafuznivaloja az esethez, akkor telefonaaljon be a rendorsegre. Ezek mind "kihult" nyomozasok, 10-15-20 evre visszavezetheto buntenyek. Minden mediumnak ki kell talalnia, hogy ferfi v no volt-e az aldozat, (meg a NEVUKET is meg szoktak tudni mondani! ), ehhez csak egy fenykepet kapnak, amit nem nezhetnek meg, csak a kephatuljat erinthetik meg. Ha megallapitottak az aldozat kiletet es hogy hogyan gyilkoltak meg, akkor megnezhetik a kepet, es tovabbi informaciokat tudnak igy adni. A mediumnak kell megmondani, hogy milyen modon halt meg az illeto, es hogy HOL? Ekkorra mar kialakul a kep a mediumokban, es ilyenkor mar meg tudjak mondani, hogy hol tortent az eset. Kapnak egy autot, amiben ok eliranyitjak a sofort a tett szinhelyere, kizarolag azoknak az infoknak az alapjan, amit a meggyilkolt aldozat szelleme mond nekik. TEVEDHETETLENUL szoktak megmondani, hogy hol volt a helyszin, es minden tovabbi reszletet is megadnak. Mar nem egy tettest talaltak meg igy. Volt eset, amikor csak azert nem ertek el eredmenyt, mert mar a gyilkos is meghalt.Ez egy ausztral-ujzelandi sorozat, Sensing Murder a cime, es 3 medium vesz benne reszt: Sue Nicholson, Deb Webber es Kelvin Cruinckshank.
Megszolal a vegen az aldozat csaladja is: sokszor ez a nyomozas adja meg nekik a vegso megnyugvast a szeretteikkel kapcsolatban.
Csizmás Kond
...médium meg a többi marhaság...gyerekek, ha tényleg belelátna valaki a múltba, tudna kommunikálni az elhunytakkal úgy vélitek hogy akkor azokat ilyen olcsó tévéshow-ba meg holmi lecsó sorozatfilmekben alkalmaznák ???
...ilyen ésszel csoda hogy még élni tudtok...
Eladott Ország
"Édesanyámmal tudok kommunikálni..."
youtu.be/Ik1wfStNShE
Ez a nyomorult szellemi rövidnadrág a rendszerváltás idején még országgyűlési képviselőséggel is kacérkodott, midőn az SZDSZ-nek (!) ajánlotta fel szolgálatait és a fiatalok körében elért befolyását; hogy 1998-ban már a szocialisták kampányában zenélte össze magát, amikor is Horn Gyula választási nagygyűlésén vallotta meg baloldaliságát. És azt minek hívják, aki a gyönyörű országodat átjátssza az oroszok kezére, te nagyon okos? Nem tűnt fel, hogy nyolcadik éve a gazdáid uralkodnak gyakorlatilag korlátlan hatalommal? Kitől rettegsz, te szerencsétlen? Téged az ufókon és a látomásaidon kívül még ki üldöz? De téged nem lehet egyszerűen kiröhögni, mert te is ennek a bűzös rendszernek a lenyomata, a kormány manipulációs, néphülyítési különítményének oszlopos tagja vagy. És nem lehet megszabadulni tőled. Az ostobaságod, a szűk látókörű sötétséged tartja a vállán ezt a szarkupacot, és miattad is egyre ocsmányabb hely ez az ország.
karma1
@Eladott Ország: A ketto nem fugg ossze,... Az, hogy egybites agyu amugy, es politizalni akart valaha, az egy dolog - nem nagyon sikerult neki, ahogy latjuk.
de amivel ezutan jott ki - az UFO-k elraboltak ot tobbszor, majd most ezzel allt elo, hogy tud kommunikalni a mamaja szellemevel - ez egyutt tul sok.
Ezt a szitut ugy hivjak, hogy elvesztette a hitelet - sosem volt annyira fontos szereplo, hogy 100 %-ig komolyan vegyek, es erre a szitura meg ra'pakolt azzal, hogy 2 olyan temahoz is nyult, amiben az emberek nagyon markansan elkulonulnek szkeptikus es hivo taborra. Mivel ez a 2 tema kulon-kulon is felkavaro, megoszto, ez a hulye meg rapakolt ezzel is, mert kezd nagyon kikopni a koztudatbol: az EDDA stilusa mar nemigen all jol neki a ven fejevel, - akkor kitalalta, hogy Orsolyaval hazassagot kotnek, majd jott a hir, hogy nagyon akarnak egy gyereket, stb.
Tul sok ellentmondasos temaba nyult bele egyszerre, amik az o szemelyeben kioltjak egymast, vagyis ha ennyi , szkeptikusokat is alaposan megmozgato hirt probal a sajat szemelyevel kapcsolatban a koztudatba dobni, akkor egyszeruen csak azt eri el, amit itt is lathatunk: egyszeruen legyintenek a szemelyere, es ugy kezelik, mint egy csodabogarat, aki boldoguljon csak a kis felesegevel, oszt jonapot.

Egyes dolgokban, amit a tudosoknak nem sikerult meg egzaktul megmagyarazni, lehet nem hinni, nem ketelkedni, de azok attol fuggetlenul meg leteznek: legfeljebb nem ismerjuk meg oket, es eppen ezert elutasitjuk oket, ahelyett, hogy tanulmanyoznank behatobban.
Pista bacsinak, aki a 78 eve alatt nem jutott tul a zsakfaluja vegen tul, annak hiaba magyarazza valaki a fenseges piramisok, vagy Amerika letet, vagy embert a Holdon - o nem latta, a szamara azok NEM leteznek. Ezert ot nem kell elitelni, csak oda kell tenni, ahova valo: nem Pista bacsi fogja megvaltani a 4 elemijevel a vilagot, es pont. Ettol meg Pista bacsi szorgalmas, hasznalhato ember volt egesz eleteben, mig turta a foldet. Ennyi.
Eladott Ország
@karma1: Pataky Attila életének 60. éve táján jutott el arra felismerésre, hogy művészként politikai-közéleti megmondásra kell adnia a fejét. Ennek szellemében a keresztény kormány és a polgári oldal által az elmúlt években szitokszóvá degradált “liberálisok” mögött felsejlő emberekbe mártja tudatlanságtól, elvakultságtól csöpögő kését. Elfelejtve, hogy rajongói között valószínűleg pontosan annyi, magát liberálisnak tartó ember volt (a jelen idő használatát aggályosnak érzem), mint keresztény, szőke, magas, szemüveges vagy ateista. A művész úr a vélemény- és szólásszabadság liberális értékének nevében gyalázza és nyilvánítja kollektíve bűnössé, nem emberré a másként gondolkodókat. Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.