Korábban azt híresztelték, hogy a szlovák médiával kacérkodik.

Veiszer Alinda visszatér a képernyőre
Fotó: Facebook/Veiszer Alinda

Nem megy a szlovák tévéhez, és politikus sem lesz Veiszer Alindából. A népszerű műsorvezető az NLCafénak elárulta, férjével, László Pállal az RTL Klub Nyerő páros című realityjében tűnik fel legközelebb a képernyőn. 

A Hír TV-s mélyinterjúkat könnyedebb műfajra cserélő Alinda a lapnak azt mondta, nagyon sokkal nem mutatnak többet, mint amit eddig is láthattak a nézők.

Egy-egy múltbéli, vicces sztori elhangzik, amiből azért van pár, hiszen már 16 éve együtt vagyunk. Leginkább arra kerestük a választ a verseny során, hogy mennyire ismerjük egymást. Ami mindkettőnket meglepett, az talán az volt, hogy mennyire türelmesek tudunk lenni különböző szituációkban

- mesélte.

A műsorvezető párkapcsolatáról is megosztott némi bennfentes infót:

Nincsenek klasszikusan leosztott szerepek az életünkben, mindenki azt csinálja, amihez ért, ilyen szempontból talán szokatlanok lehetünk. Én például nem tudok főzni, és sokszor a mosással is meggyűlik a bajom, ezzel szemben jól vezetek és tájékozódom. Pali pedig többek között remekül főz. A fontos dolgokat viszont közösen csináljuk, például együtt neveljük a gyerekeinket, mindenki pelenkáz, játszik, altat. Emellett önkritikusak vagyunk mindketten, nem akarunk többnek látszani, mint amik vagyunk

- avatta be magánéletük rejtelmeibe az olvasókat Veiszer Alinda.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Maradjunk annyiban, hogy Puzsér messze van még Veiszer Alindától. Nem kicsit... nagyon..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Szeparepa2: Valóban. Alinda értelmi szintje jóval magasabban van a Puzsiétől.
justhpeter
@Szeparepa2: Ha komoly jobboldali értelmiséget keresel ebben a kategóriában, keresd Süveges Gergőt. De ne hasonlítsd Puzsérhoz, mert az Gergőre sértő.
Desischado
Alinda valóban kiemelkedik a társaságból. Okos, és felkészült. És nem celeb.
Kookas
@Desischado: a celeb az olyan mint az ágybetét?
Desischado
@Kookas: Pékdául, de üresfejű, dologtalan, értéktelen.
Sámannus
A két személy valóban nem hasonlítható össze, lévén hogy az egyikből dől a megbotránkoztatást kiváltó letámadási hajlam, a másik ellenkezője a partnerei önkifejezését egyengeti riportjaiban. Mindkettőnek másképen jár elismerés, akkor is ha eredményes valamiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.