A legismertebb sztárok körében is elismerést szerzett Nanushka, a magyar divattervező.

Világsztárok viselik a magyar divattervező ruháit

Idén nyáron olyan világsztárok hordták a Nanushka (polgári nevén Sándor Szandra) által tervezett ruhakollekciókat, mint Kendall Jenner vagy Dua Lipa – írja a Bors. 

Szandra ruhái elvarázsolták a világsztárokat. Kendall Jenner amerikai divatmodell és valóságshow személyiség a magyar divattervező 2018-as Pre-Fall kollekciójának Bao névre elkeresztelt, pöttyös ruháját választotta a közös családi fotóra, míg Dua Lipa, a népszerű énekesnő egy hétköznapibb, szintén pöttyös darabot választott. 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés,

A Nanushka sikeréért jelentős részben az Exim Növekedési Alap felel. Az alap két éve fektetett be a márkába, ezzel az éves megrendelések számát 18 ezerről 100 ezerre, a külföldi viszonteladókét pedig 60-ról 200-ra sikerült növelni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na majd ha a ,,nagyágyút,, is bevetik a rühelkét akkor már tarolni fognak ))))))))))))))))))))
Commenter
Ezeket a darabokat sem az átlagmagyar pénztárcájához szabták. Legyek elájulva hogy egy ezredrangú (amúgy kőgazdag)amerikaivalóságsó celeb és egy tini idol is ilyet visel? Nem ájulok el, mert a darabjai erős inspiráció hatására készült darabok. A divat mint tudjuk szintén ismétli önmagát, elég csak ránézni a kapucnis pulóvereire, épp csak a Kappa logó hiányzik róluk... hasonló pöttyes ruhát meg láttunk már Katalin hercegnén is,csak azt nem nanuska tervezte, hanem még konfekciódarab is volt, amit bárki megvehetett.
papa.49
Azt se tudom kik ezek a ,,hírességek,, ...
papa.49
Na majd ha a ,,nagyágyút,, is bevetik a rühelkét akkor már tarolni fognak ))))))))))))))))))))
Sámannus
Pillanatnyilag én úgy sejtem, korábbi vezető pénzügyi szakemberek is egyengetik ezeknek a vállalkozásoknak az útját. Ha túl sikeresek lesznek, akkor talán elkezdődhet velük is a packázás.
Commenter
@papa.49: harmónikanadrág plus size méretben by ra-chelle...
Desischado
Ingyen sem kéne, nemhogy fizessek is érte. A turiban száz különbet veszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.